Κι ενώ περιμένουμε πώς και πώς την έκτη σεζόν του Élite να κάνει πρεμιέρα, το Netflix ήδη ανακοίνωσε το καστ της έβδομης σεζόν, που περιλαμβάνει τη μεγάλη επιστροφή του Omar Ayuso στη σειρά!

Μετά την εμφάνισή του από την πρώτη σεζόν, ως Omar Shanaa, ο Ayuso ήταν παρών για πέντε ολόκληρες σεζόν στο Élite. Ωστόσο, αποχώρησε από τη σειρά, μέχρι το τέλος της πέμπτης σεζόν, και δεν ανακοινώθηκε ως μέλος του καστ για την έκτη σεζόν. Όμως, κάτι πρέπει να άλλαξε, γιατί ο Ayuso έχει πλέον ανακοινωθεί ότι θα ενταχθεί στο καστ της έβδομης σεζόν.

Εκτός από τον Ayuso, το ολοκαίνουργιο καστ της έβδομης σεζόν του Élite περιλαμβάνει τους εξής: Mirela Balic, Gleb Abrosimov, Fernando Lindez, Ivan Mendes, Maribel Verdú και Alejandro Albarracín.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμη, καθώς η σειρά επικεντρώνεται αυτήν τη στιγμή στην προώθηση και την προβολή της έκτης σεζόν. 

Η επιστροφή του Ayuso στο Élite καθηλώνει το κοινό, ώστε να δει την έκτη σεζόν, και το πώς η πλοκή θα ξεκινήσει να προετοιμάζει την επιστροφή του για την επόμενη σεζόν.

Η έκτη σεζόν του Élite θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου στο Netflix.

Elité: Δείτε το -καυτό- νέο teaser της έκτης σεζόν 

Αυτό είναι το καστ του “Class”, της ινδικής έκδοσης του “Élite”