Ο λόγος που το ίντερνετ πιστεύει ότι ο Omar Ayuso και ο Itzan Escamilla είναι ζευγάρι

29/05/2024
από
Οι πρωταγωνιστές του «Elite», Omar Ayuso και Itzan Escamilla, δημοσίευσαν μια φωτογραφία τους να κρατιούνται χέρι-χέρι και οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι ότι είναι ζευγάρι.

Γνωστοί για τη συμμετοχή τους στη σειρά, ο ένας ως ο γκέι χαρακτήρας Omar Shanaa (Ayuso) και ο άλλος με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Samuel García (Escamilla), έχουν πυροδοτήσεις τις διαδικτυακές αντιδράσεις, αλλά αυτή τη φορά τα σχόλια δεν αφορούν σε κάποια εξέλιξη της σειράς.

Μια φωτογραφία των δύο αγοριών να περπατούν χέρι-χέρι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 360.000 likes από τους θαυμαστές, με ορισμένους να καταλήγουν αμέσως στο συμπέρασμα ότι είναι σε σχέση.

Οι θεωρίες αυτές ξεκίνησαν κι από ένα σχόλιο του Ayuso στη φωτογραφία, στο οποίο λέει: «Mi chicooooooooooooooooo» (που μεταφράζεται σε «το αγόρι μου») και ακολουθείται από ένα emoji καρδιάς.

«Τι ανατροπή της πλοκής!» σχολίασε ένα άτομο.

«Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής, ενώ ένας τρίτος προτίμησε να κάνει ένα πιο συγκεκριμένο σχόλιο: «Πάντα το ήξερα».

Ο Escamilla δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ ο Ayuso είναι γκέι. Ωστόσο, όπως μας υπενθυμίζουν κάποιοι θαυμαστές, είναι φυσικά πιθανό οι δυο τους να είναι απλώς φίλοι.

«Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που όλοι νομίζετε ότι είναι», έγραψε ένα άτομο, στο οποίο ένα άλλο απάντησε: «Αν είναι [σε σχέση, χαίρομαι] γι’ αυτούς. Απλά λέω ότι νομίζω ότι οι άνθρωποι πηδούν σε συμπεράσματα».

Μια δεύτερη φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε σε Insta story του στιλίστα και φίλου του ζευγαριού, Javier González, η οποία δείχνει τον Ayuso και τον Escamilla από διαφορετική οπτική γωνία μαζί με τη λεζάντα «Pilladas» – «Πιασμένοι» στα ελληνικά– κυκλοφορεί επίσης πολύ στο X.

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι η σχέση τους είναι κάτι περισσότερο από φιλική, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Aysuo δίνει «τροφή» στους κουήρ θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα έναν πίνακα με τον γυμνό του πισινό, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των διασημοτήτων που κάνουν thirst-trap αναρτήσεις.
Δες και αυτό!