Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του «Elite»

05/07/2024
από
Το τρέιλερ για την όγδοη και τελευταία σεζόν του κουήρ ισπανικού δράματος «Elite» του Netflix είναι εδώ και υπόσχεται καυτές σκηνές στο ντους και πολλά φιλιά.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πιο καυτό τρέιλερ του Netflix που κυκλοφόρησε τους τελευταίους μήνες.

Η όγδοη σεζόν της αγαπημένης κουήρ σειράς θα φέρει νέους χαρακτήρες με τη μορφή των αδελφών Emilia (Ane Rot) και Héctor Krawietz (Nuno Gallego), οι οποίοι θα «ταρακουνήσουν τα θεμέλια του σχολείου» ως ηγέτες του συλλόγου αποφοίτων του Las Encinas.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix κάνει τα αδέλφια Krawietz να μοιάζουν περισσότερο με φυσική καταστροφή παρά με δύο μαθητές του σχολείου, καθώς η σεζόν θα τα δει να «σκορπούν το χάος όπου κι αν πάνε» και να «καταστρέφουν τις ζωές όσων πέφτουν θύματα τους».

Είναι τελικά πάνω στον Omar Shanaa (Omar Ayuso) να προσπαθήσει τελικά να εξουδετερώσει τα αδέλφια, να κάνει το σωστό για τον πρώην εραστή του Joel (Fernando Linez) και να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας στην πορεία.

Όπως και στις άλλες επτά σεζόν του εφηβικού δράματος, οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν ότι η τελευταία σεζόν θα είναι «γεμάτη μυστικά, αντιπαλότητες και διαφθορά» – συν, φυσικά, τις προαναφερθείσες σκηνές ιδρωμένου ντους στο τρέιλερ. Ωστόσο, αυτές οι σκηνές δεν προκαλούν έκπληξη, δεδομένης της ιστορίας της σειράς να φέρνει το γκέι σεξ στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Εκτός από τον Omar, τον Héctor και την Emilia, στην όγδοη σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν επαναλαμβανόμενα αγαπημένα πρόσωπα, όπως ο André Lamoglia ως Iván Cruz Carvalho, η Valentina Zenere ως Isadora Artiñán Goldstein και η Mirela Balić ως Chloe Silva.

Η τελευταία σεζόν του «Elite» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Ιουλίου με οκτώ νέα επεισόδια, έτοιμα να ικανοποιήσουν την όρεξη των θαυμαστών της σειράς που παρακολουθούν το δράμα της να εξελίσσεται από το 2018.

Πέρυσι, ο δημιουργός της σειράς Carlos Montero αποκάλυψε ότι ήταν «καιρός να τελειώσει» η σειρά μετά από οκτώ σεζόν.

«Το Élite άλλαξε τη ζωή όλων, υπάρχουν ηθοποιοί που ξεκίνησαν μαζί μας και ήταν το εφαλτήριο για να γίνουν τώρα παγκόσμιοι αστέρες, αυτό συμβαίνει σε αυτό το καστ και είναι υπερηφάνεια που συνέβαλα σε αυτό και που ξέρω ότι μας είδαν σε όλο τον κόσμο και τους άρεσε», μοιράστηκε.

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αστέρι που προήλθε από το «Élite» είναι ο Manu Ríos, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη σειρά από την τέταρτη έως την έκτη σεζόν.
Δες και αυτό!