Ο (Μορμόνος) άνδρας μου δεν είναι gay…

09/01/2015


Σάλο έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ένα νέο ριάλιτι στο οποίο οι ομοφυλόφιλοι συμμετέχοντες βγαίνουνραντεβού και παντρεύονται γυναίκες. Το ριάλιτι με τίτλο «Ο σύζυγος μου δεν είναι γκέι», δείχνει την καθημερινότητα τεσσάρων ανδρών που ζουν ως στρέιτ παρά την προτίμηση τους στο ανδρικό φύλο.

Τα συμμετέχοντα ζευγάρια ανήκουν στην κοινότητα των Μορμόνων, ενώ όπως λέει μια εκ των συζύγων, «ενοχλούμαι όταν κάποιος αποκαλεί τον άνδρα μου γκέι».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!