Ο μητροπολίτης Πειραιώς επιμένει… ομοφοβικά!!!

12/06/2015

serafeim-708Σε επίσημη ανακοίνωση προέβη ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με αφορμή την αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια

Συγκεκριμένα αναφέρει πως με το νομοσχέδιο ο «ιερός θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και πάλι σαν δικαιοπρακτική ενέργεια και αποϊεροποιείται πλήρως» προσθέτοντας πως είναι εμφανέστατη η προσπάθεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης «να υποκαταστήσει τον ιερό θεσμό του γάμου».

Παράλληλα, υποστηρίζει πως με το υπό διαβούλευση νομοθέτημα «ολοκληρώνεται η θεσμοθέτηση από την ελληνική έννομη τάξη της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους με φαιδρότατο στρουθοκαμηλισμό γιατί φυσικά η φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος ευχώς δεν εξαρτάται από τις ιδεοληψίες των συντακτών του νομοσχεδίου, αλλά από τη νομοτέλεια του Δημιουργού Θεού».

Ο μητροπολίτης λέει ακόμη, αφήνοντας και πάλι αιχμές κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, πως «δυστυχώς για τον υπουργό και καθηγητή της νομικής και τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου την πρωτοτυπία του προτεινόμενου νομοσχεδίου την είχε εμπνευστεί όσον αφορά τα λεγόμενα “ομόφυλα ζευγάρια” ο φρενοβλαβής αυτοκράτορας της Ρώμης Νέρων». Αυτός, συμπληρώνει ο κ.Σεραφείμ, που είχε συνάψει «επίσημη ομοφυλοφιλική σχέση με δύο Έλληνες απελεύθερους».

Στο τέλος της ανακοίνωσής του, ο μητροπολίτης Πειραιώς συμβουλεύει τον Υπουργό να… συμβληθεί το Υπουργείο με τις μεγάλες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες. Κι αυτό διότι – εξηγεί – με το νομοσχέδιο «απενοχοποιούνται οι πρακτικές της ομοφυλοφιλίας που αναπόδραστα οδηγούν σε άπειρες λοιμώξεις του οργανισμού και καρκινογενέσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα αυξήσουν τον τζίρο των μεγάλων πολυεθνικών του φαρμάκου».

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!