Ο Πίτερ Πάρκερ έχει τη Μέρι Τζέιν, οπότε αντίστοιχα ο γκέι Spider-Man της Marvel θα πρέπει, επίσης, να έχει μια ευκαιρία για ρομάντζο. Οπότε, μέχρι να βρει τον κύριο τέλειο βγαίνει «ραντεβού στην ταράτσα», έτσι για να γίνει η ιστορία του ακόμα πιο διασκεδαστική.

Τον Ιούνιο, η Marvel ανακοίνωσε τον πρώτο γκέι Spidey, που θα εμφανιστεί στη σειρά κόμικς Edge of Spider-Verse. Με το όνομα «Web-Weaver», ο νέος ήρωας/σχεδιαστής μόδας καταπολεμά το έγκλημα με custom couture, και στ’ αλήθεια, πιάνει!

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε μία προεπισκόπηση της origin ιστορίας του Web-Weaver από το Edge of Spider-Verse #5, με συγγραφέα τον Steve Foxe και εικονογράφηση το άτομο με το όνομα Kei Zama.

Το τεύχος κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου — όπου μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο της Marvel.

Στην προεπισκόπηση, ο Web-Weaver προσπαθεί να ξεφύγει από μια αγχωτική εβδομάδα αναζητώντας εγκλήματα για να τα σταματήσει. Στην πορεία συναντά έναν εγκληματία, τον Silk. Ο Silk είναι στην πραγματικότητα μια εκδοχή της Cindy Moon/Silk, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Amazing Spider-Man #1 του 2014.

Σε αυτήν την ιστορία, ωστόσο, ο Web-Weaver αποκαλεί τον Silk «απογοητευτικά καυτό», σημειώνοντας ότι είναι ιδανικός για «ραντεβού στην ταράτσα.»

Οι δυο τους φλερτάρουν για λίγο, ο Silk προτείνει στον Web-Weaver να «κάνουν κάποια περιπολία» μαζί μία μέρα, με τον Weaver να αρνείται ευγενικά, μόνο και μόνο για να το μετανιώσει, βέβαια, δευτερόλεπτα μετά. 

Ρίξε μια ματιά:

Χαιρόμαστε που το franchise του Spider-Man αποκτά επιτέλους κάποιο ρητά κουήρ περιεχόμενο. 

Εικόνες: Marvel