Ένας ανοιχτά γκέι Spider-Man έρχεται τον Σεπτέμβριο από τη Μarvel

01/07/2022
από
Το εντυπωσιακό Edge of Spider-Verse #5 της Marvel Comics, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο, θα περιλαμβάνει τρεις νέες metaverse εκδόσεις του Spider-Man — συμπεριλαμβανομένης της πρώτης γκέι ενσάρκωσης του αγαπημένου χαρακτήρα, γνωστή ως Web-Weaver.

Η Marvel περιγράφει τον χαρακτήρα ως έναν «όχι και τόσο ήρεμο σχεδιαστή μόδας στη Van Dyne Industrie]» – την εταιρεία που ανήκει στην Janet Van Dyne, γνωστή και ως Wasp (Σφήκα).

Ο (ανοιχτά γκέι) συγγραφέας Steve Foxe, παλαιότερα γνωστός για τη δουλειά του Archer & Armstrong για το Valiant Comics και το X-Men ’92 της Marvel, θα γράψει την ιστορία.

Αν και η ομάδα τέχνης δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, η Marvel έχει πειράξει το κοστούμι του Web-Weaver, σχεδιασμένο από τον καλλιτέχνη Kris Anka. Απέχει πολύ από το κλασικό κόκκινο και μπλε του Peter Parker. Το σχέδιο του Anka, το οποίο μοιράστηκε στο Twitter, βρίσκει το Web-Weaver σε ένα κομψό μαύρο, άσπρο και χρυσό ρούχο με μεγάλα μανίκια, ψηλό γιακά και ένα περίτεχνο σχέδιο αράχνης στην πλάτη.

«Κάτι που συνειδητοποίησα αμέσως όταν συνέλαβα τον Web-Weaver είναι ότι δεν μπορεί – και δεν πρέπει – να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους γκέι άνδρες. Κανένας μεμονωμένος χαρακτήρας δεν μπορεί», έγραψε ο Foxe στο Twitter τη Δευτέρα. «Η άφοβα γυναικεία του ταυτότητα είναι κεντρική για αυτό που είναι, αλλά δεν είναι η ιστορία».




Δες και αυτό!