Ο Δημήτρης Σαμόλης μιλάει για τον εκφοβισμό που έχει βιώσει

12/12/2023
από
Συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time έδωσε ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, και μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που έχει βιώσει ως παιδί. 

Αρχικά, αναφερόμενος στην παράσταση του «Στρακαστρούκες», αποκάλυψε ότι έχει και αυτοβιογραφικά στοιχεία.

«Είναι ένας μονόλογος για ένα παιδί που μεγαλώσει σε ένα χωριό της Κρήτης, το οποίο είναι πολύ καταπιεσμένο και περιθωριοποιημένο από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχει κάποια αυτοβιογραφικά στοιχεία, και έχω πάρει και κάποια στοιχεία από περιπτώσεις παιδιών που έχουν φύγει με πολύ περίεργο τρόπο, όπως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Το έργο εστιάζει στη σχέση πατέρα γιου.

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου έχει πολλές προκλήσεις, όσο περνάει ο καιρός λειαίνονται οι γωνίες αυτής της σχέσης και είμαστε πολύ καλύτερα», είπε ο Δημήτρης Σαμόλης.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι και ο ίδιος έχει βιώσει εκφοβισμό όταν ήταν πιο μικρός. Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ δεν έπαιζε μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια, οπότε αυτό για τα υπόλοιπα παιδιά ήταν περίεργο. Οπότε εκεί στη γειτονιά είχα υποστεί εκφοβισμό. Εγώ έβγαλα μια άμυνα και έγινα πολύ σκληρό παιδί, είχα παγώσει για να μη δείχνω τα συναισθήματά μου.

«Μου έμεινε τραύμα αυτό που βίωσα, ευτυχώς όμως υπάρχουν οι ψυχοθεραπευτές».

Κλείνοντας εξέφρασε ότι ο ίδιος ήθελε να γίνει ηθοποιός για να λάβει την αγάπη που ένιωθε ότι του λείπει.

«Ήθελα να πω σε όλους “τώρα με βρίζεται, αλλά κάποια στιγμή θα με αγαπήσετε θέλετε δεν θέλετε”», πρόσθεσε.
Δες και αυτό!