Ο Cristiano Ronaldo και η Irina Shayk γυμνοί για την Ισπανική Vogue

20/05/2014
antivirus magazine διαφήμιση

COVER_Vogue_Spain_RonaldoΟ παίκτης της Real Madrid δε διστάζει να ποζάρει γυμνός στο φακό του διάσημου φωτογράφου μόδας Mario Testino με την Irina Shayk.

Στο εξώφυλλο της Ισπανικής Vogue, το Ρωσικής καταγωγής μοντέλο φορά ένα υπέροχο λευκό φόρεμα ενώ ο Cristiano Ronaldo δε διστάζει να ποζάρει γυμνός.

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo_Vogue_Spain_2

 

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!