Πιο σέξι πεθαίνεις. Και γυμνός όπως δείχνουν οι φωτό, και ντυμένος όπως καρφώνει τον φακό με το απίστευτο βλέμμα του. Λογικό η 27χρονη αρραβωνιαστικιά του να δηλώνει ανακουφισμένη πως «είμαι τόσο χαρούμενη που η παρτενέρ του στο ”Dancing on Ice” έχει σύντροφο». Το Dancing on Ice στο οποίο συνεχίζει  τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις μετά τη νίκη του στο βρετανικό «X Factor» ο 29χρονος, γεννημένος στο Μάντσεστερ ποπ τραγουδιστής Shayne Ward.

Λιώνοντας κυριολεκτικά τον πάγο και αναστατώνοντας την Μ. Βρετανία. Ειδικά μετά την πρόσφατη, ολόγυμνη του φωτογράφηση, για το εξώφυλλο και το εσωτερικό του gay περιοδικού «Attitude», από τον Joseph Sinclair που έγινε για καλό σκοπό αλλά προκάλεσε ταχυπαλμίες. Μαζί με άλλους καυτούς άνδρες, (πρωταγωνιστές του θεάτρου, ολυμπιακούς αθλητές, μοντέλα) δέχτηκε την πρόκληση σε μία κίνηση του περιοδικού για την προώθηση του Terence Ηiggins Foundation. Του μεγαλύτερου και πλέον δραστήριου και παρεμβατικού gay βρετανικού φορέα ενημέρωσης, πρόληψης και συμπαράστασης στους φορείς του HΙV, τους ασθενείς με AIDS και όχι μόνο, στο ενεργητικό του οποίου υπάρχουν άπειρα φυλλάδια ασφαλών σεξουαλικών πρακτικών και ενημέρωσης (αλλά όχι κινδυνολογίας και πανικού) για τις συνέπειες της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Γραμμένα με γλώσσα του δρόμου, χωρίς ντροπές και διδακτισμό, αντιμετωπίζοντας τα φαινόμενα, ως συνδεδεμένα με το party gay lifestyle. Όχι, μην περιμένεις μια ελληνική ΜΚΟ να πράξει το ίδιο και όχι, δεν θα θέλαμε να δούμε γυμνό κανέναν pop star ή διαγωνιζόμενο στα ελληνικά talent show.

 Απόλαυσε παρακάτω, τις φωτό του Shayne και το βίντεο του τραγουδιού του:

του Τάσού Θεοδωρόπουλου / Πηγή: newpost.gr