Το Netflix δημοσίευσε μερικές διαφημιστικές αφίσες για την τέταρτη σεζόν του Sex Education, κάνοντας μας να ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ.

Τι καλοκαίρι τελειώνει και τα σχολείο σχεδόν ξεκινούν. Και ενώ αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο στην παραλία, σημαίνει επίσης ότι η 4η σεζόν του Sex Education θα είναι σύντομα κοντά μας. Δυστυχώς, η σειρά ενηλικίωσης του Netflix ολοκληρώνεται. Κι αυτό θέλουν να μας δείξουν και οι αφίσες, με έναν πιο ευφάνταστο τρόπο.

Την Τρίτη, ο λογαριασμός του Sex Education στο X, έδωσε στους θαυμαστές μερικές εικόνες του καστ οι οποίες φαίνεται να απεικονίζουν στιγμές οργασμού. Κάποιες είναι τολμηρές, ενώ άλλες εντελώς κωμικές.

Έχουμε τον Eric (Ncuti Gatwa) που φαίνεται να το απολαμβάνει, η Maeve (Emma Mackey) δεν θα μπορούσε να νοιαστεί λιγότερο, ο Otis (Asa Butterfield) φαίνεται να έχει κάτι στο μάτι του και η Aimee (Aimee-Lou Wood) σίγουρα το ζει στο έπακρο.

Αν αυτές οι εικόνες σας φαίνονται οικείες, είναι επειδή μπορεί να παρατηρήσετε μια αναφορά στην ερωτική καλλιτεχνική ταινία Nymphomaniac του 2013 με πρωταγωνιστές τους Charlotte Gainsbourg, Shia LeBouf, Christian Slater, Uma Thurman, Jamie Bell και Mia Goth. Η ταινία ήταν γνωστή για τις ρητές ερωτικές σκηνές της, αλλά είμαστε αρκετά σίγουροι ότι οι μόνες αναφορές από το Nymphomaniac είναι αυτές των αφισών.

Το Sex Education έχει να κάνει με τη θετική και προοδευτική σεξουαλική αγωγή και η σειρά είναι τόσο συγκινητική όσο και εκπαιδευτική. Και οι αμήχανες στιγμές της είναι εξαιρετικά ξεκαρδιστικές. Για τρεις σεζόν, το κοινό παρακολουθεί τον Otis Milburn να κάνει τον sex therapist των μαθητών του γυμνασίου Moordale, να εμπλέκει τη Maeve και τον Eric στις περιπέτειές του και να προκαλεί διάφορα θέματα στη μαμά του, Dr. Milburn.

Η 4η σεζόν ακολουθεί τον Otis και τους συμμαθητές του σε ένα νέο σχολείο, το Cavendish Sixth Form College, με νέα προβλήματα να δημιουργούνται μέσα σε αυτό το κλίμα αλλαγής και μετάθεσης. Αλλά πριν μπορέσουμε να δούμε όλα όσα έχει να προσφέρει η 4η σεζόν, το νέο διαφημιστικό προκαλεί από μόνο του αντιδράσεις.