«Λεσβία είναι μια υπέροχη λέξη και από τότε που την ανακάλυψα δεν την έχω αποχωριστεί». Έτσι ξεκινάει η περιγραφή του νέου βιβλίου της Μαρίας Cyber, ένα βιβλίο για τη λεσβιακή εμπειρία και ζωή. Διαβάστε το!

"Μια Λεσβιακή Ζωή": Το νέο βιβλίο της Μαρίας Cyber

Η Μαρία Cyber ή αλλιώς Μαρία Κατσικαδάκου κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Μια Λεσβιακή Ζωή», το οποίο αποτελείται από μια συλλογή φωτογραφιών και μικρών ιστοριών. Ένα μοναδικό φωτογραφικό λεύκωμα με φωτογραφίες της ίδιας, και δικές της αυτοτελείς αυτοβιογραφικές ιστορίες από το 1975, όταν ήταν ακόμα παιδί, μέχρι σήμερα.

Το βιβλίο μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτήν τη λεσβιακή ζωή και να δώσουμε ένα μεγάλο βήμα στη λεσβιακή ορατότητα.

Διαβάστε την περιγραφή του βιβλίου παρακάτω:

«Λεσβία είναι μια υπέροχη λέξη και από τότε που την ανακάλυψα δεν την έχω αποχωριστεί. Με καθορίζει και μου προσφέρει μια γεμάτη περιπέτειες ζωή. ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΖΩΗ! Απολαύστε λίγο απ’ αυτή τη ζωή, ξεναγηθείτε μέσα από τις φωτογραφίες και το κείμενο, αφεθείτε να νιώσετε τη γεύση της και υπερασπιστείτε το δικαίωμά της να υπάρχει, ίση με όλες τις άλλες ζωές!».

Επιμέλεια έκδοσης: ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΦΕΡΜΟΥ, ΜΥΡΤΩ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΝΙΔΗ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ. Εκδόσεις ΡΟΔΑΚΙΝΟ. Με την ευγενική υποστήριξη του Onasis Stegi.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στην Πολιτεία