Παρουσίαση του βιβλίου «Μια Λεσβιακή Ζωή» της Μαρίας Cyber στη Στέγη

167
Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, επτά γυναίκες θα σας ξεναγήσουν στη σύγχρονη ιστορία του λεσβιακού κόσμου, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης, σε μια παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος της Μαρίας Cyber, «Μια Λεσβιακή Ζωή». 

«Λεσβία είναι μια υπέροχη λέξη και από τότε που την ανακάλυψα δεν την έχω αποχωριστεί. Με καθορίζει και μου προσφέρει μια γεμάτη περιπέτειες ζωή. Μια λεσβιακή ζωή! Απολαύστε λίγη από αυτήν τη ζωή, ξεναγηθείτε μέσα από τις φωτογραφίες και το κείμενο, αφεθείτε να νιώσετε τη γεύση της και υπερασπιστείτε το δικαίωμά της να υπάρχει, ίση με όλες τις άλλες ζωές!», γράφει η Μαρία Κατσικαδάκου aka Μαρία Cyber.

Το λεύκωμα είναι γεμάτος από φωτογραφίες που έχει τραβήξει η ίδια, πολλές από τις οποίες συνοδεύονται από μικρές αυτοτελείς αυτοβιογραφικές ιστορίες. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  «Το Ροδακιό», και την επιμέλεια έχουν κάνει οι Ειρήνη Δαφέρμου, Μυρτώ Τσιλιμπουνίδη και Κρυστάλλη Λυγνιαδάκη.

Φωτογραφία: Ria Mort

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: 

Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση
Maria Cyber, φωτογράφος και ακτιβίστρια
Τζούλια Τσιακίρη, εκδότρια, εκδόσεις «Το Ροδακιό»
Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη, ποιήτρια και μεταφράστρια
Λασκαρίνα Λιακάκου, αρθρογράφος και δημοσιογράφος
Εύα Ξευγένη, αρχισυντάκτρια womanlandia

Συντονισμός:

Νίκη Σταυρίδη, συγγραφέας και μεταφράστρια


Τοποθεσία: Στέγη Ίδρυμα Ωνάση, Μικρή Σκηνή

Ημερομηνία και Ώρα: Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, 20:00

Η είσοδος είναι δωρεάν με δελτία εισόδου και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία (1) ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

φωτογραφία: Ria Mort