Περαστικός ανακάλυψε τη σωρό της Aerion Burnett, μιας 37χρονης αφροαμερικανής γυναίκας, η οποία πυροβολήθηκε στο Independence, ένα προάστιο της πόλης του Κάνσας. Ωστόσο, η αστυνομία δεν έχει κάνει καμία πρόοδο με την υπόθεση.

Μια τρανς γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη από έναν περαστικό άνδρα, με την αστυνομία να κάνει λόγο για ανθρωποκτονία, αλλά χωρίς καμία πρόοδο στην υπόθεση.

Το σώμα της Burnett ανακαλύφθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου και η αστυνομία χαρακτήρισε την υπόθεση ως ανθρωποκτονία, αλλά παρόλα αυτά δεν έχει ανακοινωθεί καμία πρόοδος στην υπόθεσή της.

“Δεν έχουμε τίποτα νεότερο” , είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Gay City News. “Ένας αστυνόμος εργάζεται ασταμάτητα πάνω σ’ αυτήν. Είναι σπάνιο για εμάς να έχουμε μια άλυτη ανθρωποκτονία” .

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την υπόθεση έχει προκαλέσει αναταραχή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, και θέτει ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση η αστυνομία του Independence. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η Burnett πέρασε το απόγευμα της 18ης Σεπτεμβρίου με φίλους της. 12 ώρες αργότερα ανακαλύφθηκε η σωρός της. Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει κανένα στοιχείο σχετικά με το τι συνέβει ανάμεσα σε αυτό το διάστημα των 12 ωρών. Σα να μην έφτανε αυτό, οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της αστυνομίας αναφέρονται στη Burnett με το deadname της. Η δημόσια κατακραυγή ανάγκασε την αστυνομία να απολογηθεί, ωστόσο, οι επόμενες αναρτήσεις που έκαναν συνέχισαν να χρησιμοποιούν το deadname της Burnett.

Μία ακόμη τρανς γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη. Ο θάνατος της Aerrion Butnett είναι ένας ακόμα στη μακροσκελή λίστα θανάτων τρανς ατόμων που δολοφονήθηκαν μέσα στο 2020 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τζο Μπάιντεν: Δεσμεύεται να βάλει τέλος στη βία κατά των τρανς ατόμων σε 100 μέρες