«Μέτριος Εγώ»: Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στηρίζει τον Σπύρο Μπιμπίλα

26/02/2021
από
Σπύρος Μπιμπίλας

Η παρέμβαση από τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος τοποθετήθηκε συμβολικά απέναντι στη γραμμή υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, έγινε viral.

Ηθοποιοί και καλλιτέχνες δηλώνουν τη στήριξή τους στον πρόεδρο του Σ.Ε.Η., Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, έδειξε ως υπεύθυνο μίας σκευωρίας σε βάρος του, χαρακτηρίζοντάς τον απαξιωτικά «μέτριο ηθοποιό» στο απολογητικό του υπόμνημα.

Μαζί με όσους στέκονται στο πλάι του Σπύρου Μπιμπίλα στέκεται και ο δημιουργός του της ταινίας «Έτερος Εγώ» Σωτήρης Τσαφούλιας, που με μία εύστοχη ανάρτησή του, εξέφρασε τη στήριξή του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, δημιουργός του «Έτερος Εγώ» ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook μία εικόνα, όπου διασκευάζει τον τίτλο της πετυχημένης σειράς «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις», σε «Μέτριος Εγώ-Κάθαρσις, by: Σπύρος Μπιμπίλας.»

https://www.facebook.com/sotiristsafoulias/posts/1660159854169008

Ο ίδιος νωρίτερα είχε ανεβάσει μία ακόμη ανάρτηση για τον Σπύρο Μπιμπίλα:

«Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας, ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή τη σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο. Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία…»

https://www.facebook.com/sotiristsafoulias/posts/1660086780842982

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Έλα, όμως, που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους, πλάι στην Καλουτά, την Κατσέλη, τον Βουτσά, τον Καρακατσάνη, τον Βέγγο, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Πιατά και τόσους άλλους.» 
Δες και αυτό!