Μήνυση Μπιμπίλα σε Κούγια για ομοφοβικές δηλώσεις

26/06/2024
από
Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια, με αφορμή ομοφοβικές του δηλώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συνηγόρων του βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, η μήνυση αφορά στις «χυδαίες, ρατσιστικές και ομοφοβικές» δηλώσεις του ποινικολόγου σε βάρος του, «οι οποίες ανατρέχουν από το έτος 2022 και συνεχίζονται αδιάκοπα μέχρι και σήμερα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση των συνηγόρων του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Οι συνήγοροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Βουλευτή του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ηθοποιού και ε.τ. Προέδρου του Σ.Ε.Η., Γιάννης Απατσίδης και Έλλη Ρούσσου, ενημερώνουμε για λογαριασμό του, ότι σήμερα, 21-06-2024, επ’ αφορμής του φαινομένου χυδαίων, ρατσιστικών και ομοφοβικών δηλώσεων του αναφερομένου, και όχι μόνον, καταθέσαμε, προς την κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με κοινοποίηση προς την κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και προς τον κ. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά, σε βάρος του Αλέξιου Κούγια, Δικηγόρου Αθηνών, για σειρά μισαρών δηλώσεών του, εναντίον του εντολέως μας, οι οποίες ανατρέχουν από το έτος 2022 και συνεχίζονται αδιάκοπα μέχρι και σήμερα, πιθανόν, ίσως, ενδεχομένως λόγω της ηθικής στάσης του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, θεσμικά και ανθρώπινα, απέναντι σε θύματα βίας, ακόμη και σεξουαλικής, απέναντι σε ανήλικα παιδιά και γυναίκες, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ψυχισμό τους και τον εσώτερο πυρήνα της προσωπικότητάς τους».
Δες και αυτό!