Η Hulu ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τελευταίο της project, που παράγεται από την American High, η οποία έχει δημιουργήσει ταινίες, όπως το «Big Time Adolescence», «The Ultimate Playlist of Noise» και «Plan B.»

Αυτή η τελευταία ταινία, με τίτλο «Love In Color», μοιάζει ότι θα γίνει μία από τις καινούργιες κουήρ αγαπημένες μας ταινίες!

Η ταινία γράφτηκε από τους Kirsten King και Casey Rackham, και ακολουθεί μία επίδοξη νεαρή καλλιτέχνιδα στο γυμνάσιο. Το Variety, αναφέρει, ότι «όταν αναγκάστηκε να συμμετάσχει στην ομάδα στίβου του γυμνασίου, το χρησιμοποίησε ως ευκαιρία για να κυνηγήσει το κορίτσι, με το οποίο εδώ και χρόνια είχε τεράστιο κόλλημα. Αλλά, ερωτεύεται απροσδόκητα για μία άλλη συμμαθήτριά της, και ανακαλύπτει πώς είναι η πραγματική αγάπη.» 

Οι King και Rackham λένε ότι έγραψαν το σενάριο με βάση -σε μεγάλο βαθμό- τις δικές τους εμπειρίες, και στην επιθυμία τους να δουν κουήρ ιστορίες, που δεν είναι μόνο η τυπική αφήγηση. Η ταινία σκηνοθετείται, επίσης, από τη Sammi Cohen, που δήλωσε ότι έχει μεγάλο ενθουσιασμό για να εξερευνήσει παρόμοια θέματα.

«Είναι συναρπαστικό να φτιάχνεις μια ταινία γεμάτη από κουήρ χαρακτήρες, όπου η ιστορία δεν αφορά στο coming out», είπε η Cohen. «Μου αρέσει μια ιστορία coming out, έχω μια για τον εαυτό μου, αλλά πρόκειται για ένα νέο είδος κωμωδίας, και μια νέα ιδέα, για το πώς λέμε ιστορίες για τα κουήρ παιδιά στο γυμνάσιο. Αυτό συζητάμε τώρα! Κουήρ αναπαράσταση, που λέει νέες και συναρπαστικές ιστορίες; Κουήρ χαρακτήρες που είναι ήδη out; Μια ταινία “γεμάτη από κουήρ χαρακτήρες;” Ναι, παρακαλώ, σε όλα αυτά! 

Χρειαζόμουν αυτήν την ταινία ως παιδί», πρόσθεσε η Cohen. «Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να το κάνω τώρα.»

Προηγουμένως, η Cohen είχε σκηνοθετήσει και προβάλλει αρκετά έργα για το CollegeHumor και το PopTV, συμπεριλαμβανομένης της σειράς «Hollywood Darlings.»

Η ταινία δημιουργείται με παραγωγή American High, Animal Pictures και Depth of Field.