PHOTO: EUROVISION.TV / EBU
PHOTO: EUROVISION.TV / EBU

Το περιοδικό antivirus σε συνεργασία με το oikotimes.com σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 4 μονές προσκλήσεις για να απολαύσετε τον Ελληνικό Τελικό, Eurosong 2015 – NERIT & MAD show, στις 4 Μαρτίου στις 21:00, στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ Music Hall (Πειραιώς 178, Ταύρος).

Πέντε υποψήφιοι καλλιτέχνες και σχήματα και πέντε τραγούδια θα παρουσιαστούν στο κοινό για να ψηφίσει εκείνο που θα μας εκπροσωπήσει στη Βιέννη (αρχικά) στις 19 Μαϊου: Barrice, C:Real, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Shaya Hansen και Θωμαή Απέργη & Legend.

Ακούστε αποσπάσματα από τα τραγούδια παρακάτω.


Μαζί με τους πέντε υποψήφιους και μια πλειάδα από καλεσμένους, τα ονόματα των οποίων- εμάς τουλάχιστον – μας έχουν αφήσει άφωνους:

Έλενα Παπαρίζου σε συνεργασία με House Twins
Επανασύνδεση μετά από δώδεκα χρόνια για τους ΟΝΕ (Κύπρος 2002)
Γιάννης Καραγιάννης (εκπρόσωπος της Κύπρου για το 2015)
και η λίστα θα ανανεωθεί σύντομα!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Ζήσε μαζί μας την βραδιά του Ελληνικού Τελικού στις 4 Μαρτίου. Τέσσερις από εσάς θα κερδίσουν από μια ατομική πρόσκληση, εφόσον συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής (εδώ) και κάνουν like στις σελίδες του antivirus και του oikotimes.

Προσοχή: Οι νικητές θα ανακοινωθούν το απόγευμα της 2ας Μαρτίου και η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ Music Hall (Πειραιώς 178, Ταύρος) την ημέρα της εκδήλωσης 04/03/15  μεταξύ 19:00 – 19:30 (μετά τις 19:30 δεν θα βρίσκεται εκεί κάποιος να σας εξυπηρετήσει). Έγκυρες συμμετοχές θα είναι αυτές που έχουν κάνει like στις σελίδες των διοργανωτών του διαγωνισμού και έχουν συμπληρώσει σωστά τη φόρμα συμμετοχής.