Καθημερινοί κουήρ άνδρες από το Τορόντο φωτογραφίζονται

09/08/2021
από

Το Τορόντο είναι μια πόλη φημισμένη για την πολυπολιτισμικότητά της, γεγονός που την καθιστά την τέλεια πόλη για το Elska, ένα γνωστό project για την ποικιλομορφία του.

Δώδεκα γκέι, bi, κουήρ, και τρανς άνδρες παρουσιάζονται μέσα από μια οικεία και ειλικρινή αποτύπωση. Κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες έχει τραβηχτεί στα σπίτια τους και στους δρόμους της πόλης, με μερικά από τα εμβληματικά αξιοθέατα φαίνονται στις φωτογραφίες, που απαθανατίζουν αυτούς τους άνδρες.

«Αρχικά, το τεύχος του Τορόντο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2016, αλλά νωρίτερα φέτος ζητήσαμε από το κοινό μας να επιλέξει μια προηγούμενη έκδοση για να ξαναδημοσιεύσουμε, και το Τορόντο ήταν ο νικητής» αναφέρει ο συντάκτης του Elska και επικεφαλής φωτογράφος Liam Κάμπελ.

«Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που κέρδισε το Τορόντο, εν μέρει επειδή προσπαθούσαμε επανειλημμένα να κάνουμε ένα δεύτερο τεύχος για τον Καναδά, αλλά η πανδημία και οι επακόλουθοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μας ανάγκασαν να ακυρώσουμε. Ήμουν επίσης ενθουσιασμένος που είδα το Τορόντο να επιστρέφει, επειδή δεν αισθάνομαι ότι αυτή η πόλη έλαβε αρκετή προσοχή την πρώτη φορά.»  

«Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το σκέφτηκα σαν ένα υποδειγματικό Elska, με τον τέλειο συνδυασμό τολμηρής φωτογραφίας, προσεγμένης αφήγησης, και διαφορετικότητας. Αλλά, ίσως οι άνθρωποι δε βρήκαν την ιδέα του Καναδά αρκετά συναρπαστική και οι πωλήσεις ήταν χαμηλές. Το γεγονός ότι το Τορόντο κέρδισε την ψήφο μας τώρα, υποδηλώνει ότι το ενδιαφέρον, επιτέλους, έφτασε και ότι ίσως οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δώσουν στο Τορόντο την προσοχή που του αξίζει ως μια μεγάλη και συναρπαστική πόλη.» 
Δες και αυτό!