Την πινακίδα που ήταν αφιερωμένη στον Ζακ Κωστόπουλο και έφερε το drag όνομά του (Zackie Oh), κατέβασαν από την οδό Γλάδστωνος.

Η πινακίδα είχε τοποθετηθεί συμβολικά στις 21 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της πορείας μνήμης για το έναν χρόνο από τη δολοφονία του Ζακ.

Η πινακίδα τοποθετήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στον δρόμο που δολοφόνησαν τον Ζακ

Η κίνηση αυτή στάθηκε, μάλιστα, η αφορμή να κατατεθεί πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο από τον συνδυσμό «Ανοιχτή Πόλη», να μετονομαστεί η οδός Γλάδστωνος σε «Ζακ Κωστόπουλος».

Δυστυχώς η πρόταση δεν έγινε δεκτή, μετά την πρόταση του Κ. Μπακογιάννη να δημιουργηθεί ένα γενικό μνημείο κατά του ρατσισμού.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα το μεσημέρι.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!