Καταγγελία 19χρονης για βιασμό από οδηγό ταξί

29/09/2023
από
Μια 19χρονη κοπέλα κατήγγειλε περιστατικό βιασμού από έναν 31χρονο οδηγό ταξί στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στις 17 Σεπτεμβρίου.

Δέκα περίπου μέρες πριν, στις 17 Σεπτεμβρίου, μια 19χρονη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού με δράστη έναν 31χρονο οδηγό ταξί. Τότε, η κοπέλα μαζί με την 22χρονη φίλη της επιβιβάστηκαν στο ταξί του δράστη με προορισμό το σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με το News247, η 19χρονη έμεινε μόνη της στο ταξί, όταν η φίλη της κατέβηκε σε σημείο κοντά στο σπίτι της. Τότε, λίγο πριν φτάσουν, ο δράστης την πήγε σε διαφορετικό σημείο από τη στάση της, όπου και την ακινητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε.

Τα δύο κορίτσια πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου, μια μέρα μετά το περιστατικό, και το κατήγγειλαν. Μέσω της έρευνας και του βιντεοληπτικού υλικού, ο δράσης ταυτοποιήθηκε, καθώς και αναγνωρίστηκε από τις δύο κοπέλες.

Η 19χρονη υπεβλήθη σε ψυχολογική και ιατροδικαστική εξέταση και τα ρούχα της εξετάστηκαν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Μετά από ένταλμα σύλληψης, ο δράστης βρέθηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων να οδηγεί το ταξί του και στη συνέχεια συνελήφθη.
Δες και αυτό!