Με κρατούμενους στο σωφρονιστικό ίδρυμα Γκιουζέπε Σαλβία γευμάτισε ο Πάπας Φραγκίσκος, που επισκέφθηκε τη Νάπολη.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες του ποντίφικα περιλαμβάνονταν ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ και οροθετικοί κρατούμενοι.

Το γεύμα αυτό δεν περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα και έγινε μετά από ειδικό αίτημα του Πάπα.

Νωρίτερα, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας κάλεσε τα μέλη του οργανωμένου εγκλήματος να αποκηρύξουν τη βία και τη διαφθορά.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!