Ίσως η πιο σέξι φωτογράφιση της Kristen Stewart

15/02/2024
από
Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για δύο εξίσου σημαντικούς λόγους. Πρώτον, για την προσεχή ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο. Δεύτερον, για την υπερβολικά hot φωτογράφιση της Kristen Stewart, που μόλις ανακαλύψαμε.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, ενώ παράλληλα μίλησε για τη ζωή της, την εμφάνισή της, και το επερχόμενο ερωτικό θρίλερ Love Lies Bleeding – βέβαια εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Η Stewart φωτογραφίζεται φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο γιλέκο και ένα jock strap της Bike Athletics. Το τέλειο outfit για το τέλειο κουήρ είδωλο που είναι.

https://twitter.com/FilmUpdates/status/1757771692208799876?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1757771692208799876%7Ctwgr%5E97e2f131683a9aedd9c7330b0a5962a1b1d330a5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.out.com%2Fcelebs%2Fkristen-stewart-jockstrap-rolling-stone

Η ηθοποιός δήλωσε ότι ήθελε το εξώφυλλο του Rolling Stone να στείλει ένα σαφές μήνυμα: «υπέρ-σεξουαλικοποίηση, κοντά στο ανδρόγυνο και μια αντιστροφή τον λόγο περί φύλου» (και την ευχαριστούμε για αυτό).

«Το ότι κατάφερα να περάσω όλες τις ταινίες του Twilight χωρίς ποτέ να κάνω εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ», είπε. «Τώρα, θέλω να κάνω το πιο γκέι γαμημένο πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας. Αν μπορούσα να αφήσω ένα μικρό μουστάκι, αν μπορούσα να αφήσω ένα γαμημένο happy trail και να ξεκουμπώσω το παντελόνι μου, θα το έκανα. Οι άντρες -συγγνώμη- αλλά μας σπρώχνουν τις γαμημένες ηβικές τους τρίχες μέσα στη μούρη μας».

Πρόκειται επίσης για μια ιδανική εισαγωγή στο Love Lies Bleeding, στο οποίο η Stewart υποδύεται μια άξεστη διευθύντρια γυμναστηρίου που ερωτεύεται μια δυναμική bodybuilder, την οποία υποδύεται η Katy O’Brian, και στη συνέχεια ο κόσμος της καταρρέει.

«Ήταν πραγματικά γαμημένα διασκεδαστικό να μου επιτραπεί να κάνω μια λεσβία να είναι η κύρια πρωταγωνίστρια σε μια ταινία», δήλωσε η Stewart. «Ποτέ δεν είναι ο κύριος χαρακτήρας σε μια ταινία. Ποτέ δεν είναι αυτή που θέλεις να γαμήσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Το Love Lies Bleeding θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου.
Δες και αυτό!