Η στιγμή που ένας πατέρας καταλαβαίνει ότι παιδί του είναι gay

17/12/2015

Αυτοί οι πατέρες μιλούν ειλικρινά για τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έκαναν, όταν κατάλαβαν ότι τα παιδιά τους είναι gay.

“Μάλλον όταν ήσουν περίπου 4 ετών, τυλιγμένος με ένα σεντόνι και τραγουδώντας  Ella Fitzgerald. Εκείνη τη στιγμή είπα στον εαυτό μου…  Α! είναι gay!”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!