Η νέα εμφάνιση του Ricky Martin: “Όταν βαριέσαι” ξεσπάς στο μούσι σου

22/01/2021
από
Ricky Martin, μούσι, γενειάδα
Ο Ricky Martin έχει νέα εμφάνιση - Δείτε πώς έφτιαξε τη γενειάδα του

Ο Ricky Martin αποφάσισε να ξεκινήσει το 2021 με νέα εμφάνιση, ανανεωμένο λουκ, ξεκινώντας από το μούσι του. Δεν το μάκρυνε, δεν το τρίμαρε, δεν του έδωσε σχήμα που να τονίζει τις γωνίες του, αλλά το έβαψε!

“Όταν βαριέσαι, ξασπρίζεις.” Ο Martin έγραψε σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram. Η φωτογραφία παρουσιάζει το αστέρι με μια τέλεια περιποιημένη ξανθιά γενειάδα.

Ο Martin έχει περάσει τις τελευταίες μέρες στην παραλία, πιθανότατα σε κάποιο χωριό του Πουέρτο Ρίκο, με την οικογένειά του. Αυτός και ο σύζυγός του, Jwan Yosef, έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα παιδιά τους, ενώ κολυμπούν και χαίρονται τον ήλιο.

Ο Martin είχε μια πολυάσχολη χρονιά το 2020. Παρόλο που τα αρχικά του σχέδια περιοδείας αποτράπηκαν από την πανδημία, κατάφερε να κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος του άλμπουμ του με τον τίτλο Pausa. Κέρδισε ένα Latin Grammy γι’ αυτό, και είναι υποψήφιος για το Latin Pop Album στα βραβεία Grammy των ΗΠΑ. Ακόμη, έδωσε τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα στην ταινία Jingle Jangle του Netflix, εμφανίστηκε στο RuPaul’s Drag Race All Stars, ως guest κριτής, και συμμετείχε και στην εκστρατείας του Joe Biden.
Δες και αυτό!