Γιατί όλο το ίντερνετ μιλάει για την εμφάνιση του Ricky Martin στη συναυλία της Madonna;

10/04/2024
από
Ο Ricky Martin είναι ο τελευταίος διάσημος guest κριτής που βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τη Madonna στην περιοδεία της «Celebration Tour», και οι fans δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον καβάλο του.

Ο 52χρονος τραγουδιστής προσκλήθηκε στη σκηνή από τη σούπερ σταρ στη συναυλία της περιοδείας της στο Μαϊάμι, η οποία έχει αποσπάσει πολλές κριτικές για το ballroom τμήμα της. Σε αυτό το τμήμα της συναυλίας της Madonna οι χορευτές επιδεικνύουν τα προσόντα τους στην πασαρέλα πριν λάβουν βαθμολογία από τη Madonna και έναν διάσημο καλεσμένο κριτή.

Και σύμφωνα με το ίντερνετ πάντα, ο Ricky Martin φαίνεται να μπήκε λίγο παραπάνω στον ρόλο του. Όπως διαβάζουμε στο TMZ, ο πρόσφατα χωρισμένος σταρ φάνηκε να διεγείρεται, όσο οι χορευτές τον πλαισίωναν.

Καθώς έπαιζε το «She Bangs», τα άτομα που βρίσκονταν στη σκηνή και χόρευαν, άρχισαν να τρίβονται στα πόδια του τραγουδιστή. Αυτό το στιγμιότυπο σχολιάζουν οι fans του Martin στο X, καθώς το παντελόνι του Martin φαίνεται πιο φουσκωμένο.

«Περίμενε ένα λεπτό, Ricky Martin είναι αυτό μια…», αναρωτιέται ένα άτομο στο X, ενώ ένα άλλο προσθέτει: «Omg τι είδα μόλις, ο Ricky Martin ζει τη ζωή του και εγώ είμαι εδώ για αυτό, ναι γλυκέ μου».

«Είσαι λίγο ενθουσιασμένος…», σχολίασε ένα τρίτο άτομο.

https://twitter.com/rainfordayzzz/status/1777524609912373260

 

Ενώ ο Martin δεν μίλησε για τον υπερβολικό «ενθουσιασμό» του, δημοσίευσε στο Instagram σχετικό βίντεο με εκείνον στη σκηνή, γράφοντας: «Ευχαριστώ @Madonna αγάπη μου! Πάντα έχει πλάκα να είσαι καλεσμένος στο πάρτι!

«Όλοι εσείς, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΟΥ!», κατέληξε.
Δες και αυτό!