Ο Ricky Martin σας επιτρέπει να τον συμπεριλαμβάνετε στις φαντασιώσεις σας

03/04/2024
από
Ο superstar της λάτιν μουσικής, Ricky Martin, μίλησε για το πως νιώθει που είναι ο πρωταγωνιστής στις φαντασιώσεις πολλών ανθρώπων.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Interview Magazine, ο τραγουδιστής απάντησε σε διάφερες ερωτήσεις για την εμπειρία του ως σύμβολο του σεξ, που του έκανε η ηθοποιός Zoe Saldana.

«Πρέπει να ξεκινήσω από τους Menudo, γιατί ήμασταν πέντε έφηβοι – και όσο κουνιόμασταν τόσο φώναζαν τα κορίτσια», θυμάται ο 52χρονος τραγουδιστής.

«Και ήταν διαγωνισμός. Παρόλο που ήμασταν αδέλφια και υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον, κάθε φορά που λέγαμε κάποιο solo, κάναμε και επίδειξη. Οπότε, είχαμε εκπαιδευτεί να παίζουμε με αυτόν τον αισθησιασμό από μικρή ηλικία. Συν το ότι είμαστε από την Καραϊβική και υπάρχει κάτι στο νερό εκεί, κάτι στον αέρα».

«Τι είναι;», τον ρώτησε η Saldana γελώντας.

«Δεν ξέρω», απάντησε ο Martin. «Κοιτάξτε τη reggaeton σήμερα και τους ανθρώπους που χορεύουν, πόσο σέξι είναι, και τη merengue, και τη salsa. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε. Γεννιόμαστε με αυτό και δεν πρέπει να το φοβόμαστε. Τώρα, η κατάσταση με το σύμβολο του σεξ, μπορεί μερικές φορές να είναι ενοχλητική γιατί λες Ναι, θέλω οι άνθρωποι να με πάρουν στα σοβαρά για τη δουλειά μου, τη μουσική μου.

«Και μετά έχω τη μαμά μου που λέει, Ay Nene, σε παρακαλώ. Να είσαι περήφανος για αυτά που έχεις και για ό,τι θα έρθει μετά. Οπότε, μάλλον δεν μπορούμε να το πολεμήσουμε. Είναι αυτό που είναι. Και η αντίληψη [αυτού], γιατί παρουσιάζουμε κάτι και το κοινό μπορεί να βγάλει ό,τι θέλει από αυτό. Και υποθέτω ότι φαντασιώνεστε για μένα όπως θέλετε. [Γέλια] Πραγματικά δεν με πειράζει».


Στις συνοδευτικές φωτογραφίες, ο Martin φοράει ένα μαύρο ζιβάγκο με ένα χαμηλόμεσο παντελόνι παραλλαγής, αναδεικνύοντας αισθησιακά έναν υπαινιγμό της γραμμής V (V line) του. Άλλες φωτογραφίες αναδεικνύουν τα χέρια του Martin, ακόμα και τους κοιλιακούς του με ένα ανοιχτό δερμάτινο μπουφάν.
Δες και αυτό!