Οι ΛΟΑΤ ακτιβιστές αγαπούν Γωγώ Αλεξανδρινού

24/04/2015

gogoalexΒαθιά ευγνωμοσύνη και θερμές ευχαριστίες εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΛΟΑΤ ακτιβιστές στη δημοσιογράφο του ΣΙΓΜΑ Γωγώ Αλεξανδρινού.

Αφορμή στάθηκε η έντονη αντίδραση της Γωγούς σε ομοφοβικό παραλήρημα τηλεθεάτριας, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ανοιχτή Γραμμή».

Η τηλεθεάτρια χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως «το έσχατο σημείο αισχρότητας του αιώνα μας», την παραλλήλισε με κανιβαλισμό και ζήτησε όπως ο αρχιεπίσκοπος (;!) βάλει επιτέλους τάξη στο όλο θέμα.

«Πού καταντούν αυτοί οι άνθρωποι, στο τρελάδικο;» διερωτήθηκε.

Αν και άφησε την κυρία να ολοκληρώσει το παραλήρημα, η Γωγώ σε κάποιο σημείο προφανώς δεν άντεξε και ζήτησε όπως διακοπεί η γραμμή, αφού «ως συντονίστρια της εκπομπής έχει ευθύνη και δεν μπορεί να επιτρέψει να χρησιμοποιείται τέτοιο λεκτικό για τα ομοφυλόφιλα άτομα».

Σημειώνεται, πάντως, πως η δημοφιλής δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ τηρεί διαχρονικά μία πολύ υποστηρικτική και αξιοπρεπή στάση σε θέματα που αφορούν στη διαφορετικότητα στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

πηγή: city.sigmalive.com

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!