Η κολλητή του αποφάσισε να μην τον καλέσει στον γάμο της, επειδή «η οικογένειά της αισθάνεται άβολα με την ομοφυλοφιλία»

28/12/2022
από
Ένας άνδρας στο TikTok αποκάλυψε ότι μια μακροχρόνια φίλη του αποφάσισε να μην το καλέσει στον γάμο της επειδή είναι γκέι. Του είπε, μάλιστα, ότι η ομοφυλοφιλία και η εμφάνισή του μπορεί να κάνουν τους άλλους παρευρισκόμενους στον γάμο να αισθανθούν «άβολα». Αργότερα, βέβαια, τον κάλεσε ξανά αλλά εκείνος αρνήθηκε, επιλέγοντας να κάνει μια γιορτή για τον εαυτό του.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε το Οκτώβριο, ο Devin Valeno – ένας TikToker που μοιράζεται προσωπικές ιστορίες και συμβουλές μακιγιάζ – είπε ότι είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί στον γάμο της καλύτερής του φίλης για επτά χρόνια.

Αν και αρχικά επιβεβαίωσε την αποδοχή της πρόσκλησης, η φίλη του δεν επικοινώνησε μαζί του για μια βδομάδα. Υπέθεσε ότι ήταν απασχολημένη με τον σχεδιασμό της εκδήλωσης. Αλλά μετά του τηλεφώνησε απροσδόκητα. Απάντησε αμέσως και άρχισε να της μιλά με ενθουσιασμό για την παρουσία του στον γάμο. Έμεινε «σιωπηλή» είπε ο Valeno.

Ανησύχησε μήπως ο γάμος είχε ακυρωθεί. Τότε εκείνη του σχολίασε: «Σχετικά με τον γάμο: Γίνεται να μην φορέσεις μακιγιάζ ή κάτι κοριτσίστικο;»

Ένιωσε λίγο «ξαφνιασμένος» από το αίτημά της, αλλά της είπε: «Ό,τι κι αν είναι… Είναι η ξεχωριστή σου μέρα! Φυσικά και θα το κάνω».

Η κλήση τελείωσε, αλλά αργότερα τον κάλεσε ξανά. Όταν άρχισαν να μιλούν, και οι δύο ανέφεραν με ενθουσιασμό το γεγονός. Ωστόσο, στη συνέχεια του είπε:

«Μίλησα λοιπόν με τον μπαμπά μου, το συζητήσαμε με την οικογένειά μου και σκεφτήκαμε ότι ίσως δεν θα έπρεπε να εμφανιστείς καθόλου στον γάμο. Το να είσαι εσύ και ο φίλος σου εδώ, και να είσαι γκέι και όλα αυτά, θα έκανε πραγματικά την οικογένειά μου να νιώθει άβολα».

Ο Valeno εξέφρασε την έκπληξή του που η καλύτερή του φίλη για επτά χρόνια του έλεγε αυτές τις κουβέντες.

«Μία δική μου σύμμαχος υποτίθεται ότι είναι σύμμαχος ολόκληρης της κοινότητας», της είπε ο Valeno. «Και αν δεν πρόκειται να αποδεχτείς εμένα και τον άνθρωπό μου για αυτό που είμαστε, τότε απλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πια φίλοι».

Εκείνη τότε απάντησε: «Χαίρομαι. Δεν θέλω να είμαι γύρω από αυτό το είδος της ενέργειας ούτως ή άλλως».

Ο Valeno ξέσπασε σε κλάμματα.

«Είναι κάποια που γνωρίζω και αγαπώ εδώ και χρόνια, η οποία απλώς με πέταξε στην άκρη λόγω της ατζέντας της οικογένειάς της», λέει δακρυσμένος στο βίντεο. «Είναι 2022 και οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να σε πετούν έξω μόνο και μόνο λόγω του γεγονότος ότι είσαι γκέι».

https://www.tiktok.com/@makeupbyedevin/video/7160830326745419050?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_pause_share&is_from_webapp=v1&item_id=7160830326745419050&refer=embed&referer_url=www.lgbtqnation.com%2F2022%2F12%2Fwoman-un-invited-gay-best-friend-wedding-family-uncomfortable%2F&referer_video_id=7160830326745419050

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στις 11 Νοεμβρίου, είπε ότι ο φίλη του τον κάλεσε ξανά.

«Έχω φανταστικά νέα», φαίνεται να του είπε. «Πραγματικά το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα να έρθεις στο γάμο τελικά».

Όταν περίμενε περισσότερες εξηγήσεις, εκείνη έμεινε σιωπηλή. Έτσι της είπε: «Αυτό είναι συγγνώμη;»

«Δεν χρειάζεται να μου ζητήσεις συγγνώμη. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είμαστε εντάξει», του απάντησε.

Του έπεσε το σαγόνι, αλλά εκείνη δε σταμάτησε εκεί. «Ένα τελευταίο πράγμα. Σε παρακαλώ, μην βάλεις μακιγιάζ και μην φορέσεις τίποτα που μπορεί να κάνει την οικογένειά μου να αισθανθεί άβολα».

«Αφού κάνω τους πάντες τόσο άβολα, αρνούμαι», της απάντησε. Μετά της έκλεισε το τηλέφωνο.

«Προς τιμήν της, θα διοργανώσω έναν γάμο για μένα, από εμένα, την ημέρα του γάμου της», είπε ο Valeno στο ΤikTok. «Απλώς για να δείξω πραγματικά πόσο αγαπώ και νοιάζομαι για τον εαυτό μου».
Δες και αυτό!