Η Jamie Lee Curtis μίλησε για το coming out της κόρης της ως τρανς

22/10/2021
από
Jamie Lee Curtis

Η Jamie Lee Curtis και η κόρη της Judy μίλησαν για τη φυλομετάβαση της Judy σε μια νέα συνέντευξη. Η σταρ του Halloween Kills στο νέο τεύχος του People αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της εκμάθησης της νέας ορολογίας, μετά το coming out της Ruby ως τρανς.

«Είμαι ευγνώμων μαθήτρια», είπε η 62χρονη Jamie Lee, «μαθαίνω νέα ορολογία και λέξεις.»

«Είμαι καινούργια σ’ αυτό. Δεν είμαι κάποιά που προσποιείται ότι γνωρίζει πολλά. Και θα τα κάνω θάλασσα, θα κάνω λάθη. Θα ήθελα να προσπαθήσω να αποφύγω τα μεγάλα λάθη.»

Η Ruby, που είναι video editor, πρόσθεσε μιλώντας στην οικογένειά της: «Ήταν τρομακτικό -απλώς το γεγονός ότι τους είπα κάτι για μένα που δεν ήξεραν. Ήταν τρομερό – αλλά δεν ανησυχούσα. Με αποδέχονταν τόσο πολύ όλη μου τη ζωή.»

Η Jamie Lee -επίσης γνωστή από ταινίες όπως το «Freaky Friday» και το «True Lies»- πρόσθεσε: «Της τηλεφώνησα αμέσως. Περιττό να πω ότι υπήρχαν κάποια δάκρυα.»

Η βετεράνος του κινηματογράφου είναι γνωστή για την υποστήριξή της στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Βέβαια, το 2019, ασχολήθηκε με το θέμα του outing των γκέι πολιτικών προσώπων, δηλώνοντας στο PrideSource: «Δε νομίζω ότι είναι υπόθεση κανενός ποια είναι η σεξουαλικότητα των ανθρώπων, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Το βρίσκω σαν αντίστροφη διάκριση. Η ιδιωτική ζωή των ανθρώπων είναι η ιδιωτική τους ζωή και το αν έχω φιλήσει ποτέ ένα κορίτσι -δεν το έχω κάνει- δεν έχει σημασία για οποιαδήποτε υπεράσπιση συμμετέχω. [Εκτός κι αν] νομοθετήσετε έναν νόμο κατά των γκέι, αλλά είστε γκέι. Αποδέχομαι πλήρως την απομάκρυνση αυτών των ανθρώπων για την υποκρισία τους.» 
Δες και αυτό!