Η βραβευμένη με Emmy λεσβία κωμικός Hannah Gadsby έχει αναλάβει την παραγωγή και τη φιλοξενία ενός ζωντανού stand-up αφιερώματος, που πρόκειται να «προβάλει κουήρ φωνές από όλον τον κόσμο.»

Θα ηχογραφήσει το σόου για το Netflix, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Body of Work.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που γυρίζω το νέο μου «feel-good show», Body of Work, στην Όπερα του Σίδνεϊ…ναι…Επιστρέφω στη σκηνή του «εγκλήματος» του Nanette. Θα κάνει πρεμιέρα στο @netflix…κάποια στιγμή…στο μέλλον”, υποθέτω. 

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι το Netflix συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί μου σε ένα stand-up special, που θα προβάλλει κουήρ φωνές από όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Δε θα πω ψέματα… αυτό έκανε την απόφασή μου να κάνω ένα τρίτο solo special μαζί τους λίγο πιο εύκολη.»

Το νέο σόου θα περιλαμβάνει έξι κουήρ κωμικούς, επιλεγμένες/ους/α από τη Gadsby, αναφέρει η Independent.

Παράλληλα, με την ευκαιρία μιας εμφάνισης στο Netflix, η Gadsby προσφέρει, επίσης, μια πρωτοβουλία καθοδήγησης για τα ανερχόμενα κόμικς, για να «προωθήσει την επαγγελματική ανάπτυξη ενός δημογραφικού πληθυσμού, που εξακολουθεί να αγωνίζεται να ακουστεί η φωνή του».

Η Gadsby συνέχισε ότι με τον χώρο της κωμωδίας να είναι μια «διαβόητη τρανσφοβική βιομηχανία», αυτό είναι ένα βήμα για την επέκταση «της ποικιλομορφίας των προσφορών στο κοινό σε μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κωμωδίας.»

Ενώ το Netflix ήταν το σπίτι του Nanette της Gadsby, η κωμικός μιλούσε ανοιχτά για την τρανσφοβία της πλατφόρμας.

Ακολουθώντας το αφεντικό του Netflix, Ted Sarandos, που συμπαρατάχθηκε με τον Dave Chappelle, όταν ο κωμικός δέχθηκε αντιδράσεις για τα τρανσφοβικά αστεία του στο The Closer (λέγοντας ότι είναι TERF και υπερασπίζεται την JK Rowling), η Gadsby καταδίκασε τον Sarandos, συγκεκριμένα σε ένα δημόσιο σημείωμα, όπου χαρακτήρισε το Netflix, ως «ανήθικο αλγόριθμο λατρείας».

Και συνέχισε: «Δε με πλήρωσες αρκετά για να αντιμετωπίσω τις συνέπειες του πραγματικού κόσμου από τη ρητορική μίσους που λέει ο σκύλος που αρνείσαι να αναγνωρίσεις, Ted».

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την περιοδεία της Gadsby και το Body of Work εδώ.