Η Ellen DeGeneres επιβεβαιώνει ότι εγκαταλείπει τη σόουμπιζ και το Twitter εκφράζει τη χαρά του

11/07/2024
από
Ότι πρόκειται να εγκαταλείψει οριστικά τον χώρο του θεάματος ανακοίνωσε η Ellen DeGeneres και τα σχόλια στο Twitter δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο καυστικά.

Τη Δευτέρα (8 Ιουλίου), στο Luther Burbank Center for the Arts στη Σάντα Ρόζα της Καλιφόρνια, η DeGeneres ρωτήθηκε από ένα μέλος του κοινού αν θα εμφανιστεί ξανά στο Μπρόντγουεϊ ή σε ταινίες.

«Ε, όχι. Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα με δείτε. Μετά το κωμικό μου αφιέρωμα στο Netflix, τελείωσα», απάντησε.

Ένας άλλος θαυμαστής τη ρώτησε αν θα επιστρέψει ως ο αξιαγάπητος χαρακτήρας Dory στην ταινία της Disney/Pixar «Finding Nemo», στην οποία απάντησε: «Όχι, φεύγω. Αντίο. Να θυμάστε».

Τα σχόλια στο X/Twitter χλεύασαν την ανακοίνωση, με ένα, το οποίο έχει σχεδόν 5.000 likes, να γράφει βάναυσα: «Δεν θα μας λείψει».

Ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Δεν έχει ήδη εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα; Υπόσχομαι ότι κανείς δεν την έψαχνε», ενώ ένα άλλο άτομο είπε: «Έχω να την ακούσω ή να την δω περίπου δύο χρόνια, οπότε είναι ακριβώς στον σωστό δρόμο».

Αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον κόσμο της ψυχαγωγίας, η DeGeneres είπε ότι «την έδιωξαν από τη σόουμπιζ επειδή ήταν κακιά», πριν παραδεχτεί ότι μπορεί να γίνει «απαιτητική, ανυπόμονη και σκληρή».

Συνέχισε λέγοντας: «Είμαι μια δυνατή γυναίκα. Είμαι πολλά πράγματα, αλλά δεν είμαι κακιά», προσθέτοντας ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν.

Η εκπομπή « The Ellen DeGeneres Show» βρέθηκε στο επίκεντρο των κριτικών το 2020, όταν πρώην εργαζόμενοι, μιλώντας στο BuzzFeed News, έκαναν καταγγελίες για ρατσιστικά σχόλια και «τοξικό» περιβάλλον στο πλατό.

Περαιτέρω ισχυρισμοί για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά οδήγησαν σε εσωτερική έρευνα και στην απόλυση τριών παραγωγών, μετά την οποία η DeGeneres ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό. Σταμάτησε οικειοθελώς την εκπομπή τον Μάιο του 2021.

Το τελευταίο – όπως λέει – σόου της Ellen DeGeneres πρόκειται να προβληθεί στο Netflix αργότερα φέτος.
Δες και αυτό!