Η Άννα Βαγενά απαντά στον Αμβρόσιο

10/12/2015

Στις προκλητικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, μέσα από το tilegrafima.gr.

«Στις δηλώσεις του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου επιλέγω να απαντήσω με τα λόγια του Υιού και Λόγου του Θεού, Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: «[…] οὐκ ἔστι δοῦλος μείζων τοῦ κυρίου αὐτοῦ, οὐδὲ ἀπόστολος μείζων τοῦ πέμψαντος αὐτόν» (Κατά Ιωάννην Αγ. Ευαγγέλιον, Κεφάλαιο 13, στιχ. 16).

Η αγάπη του Κυρίου και Πέμψαντα τους Αποστόλους ας δείχνει τον δρόμο ακόμη και σε όσους θέτουν το μίσος υπεράνω της αγάπης. Αυτό μόνον και τίποτε παραπάνω. Δεν θα προβώ σε περαιτέρω σχόλια».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!