Σεξουαλικές S&M σχέσεις φαίνεται να διατηρούσαν ο James Dean και ο Marlon Brando. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται το βιβλίο “James Dean: Tomorrow Never Comes”, που καταπιάνεται με τη ζωή του χολιγουντιανού σταρ.

Το βιβλίο βασίζεται σε σημειώσεις δημοσιογράφων του κίτρινου τύπου που γνώριζαν τον Dean πριν τον θάνατό του και σύμφωνα με την Daily Mail, αναφέρεται στα σεξουαλικά παιχνίδια που έπαιζαν οι δύο άνδρες.

“Ο Brando έπαιζε την γάτα με το ποντίκι  με τον πρωταγωνιστή του “Streetcar” “χρησιμοποιώντας τον Dean σαδιστικά, ο οποίος και τον ακολουθούσε παντού σαν ερωτευμένο κουτάβι με την γλώσσα έξω”.

Στο βιβλίο φιλοξενούνται οι δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη Alec Wilder ο οποίος υποστηρίζει πως οι δυο τους ήταν “σίγουρα ζευγάρι”.

Ο Rogers Brackett, σύντροφος του Dean, δήλωσε επίσης στον συγγραφεά: “Όταν ο Brando έβγαινε σε ένα από τα πολλά ραντεβού που συνήθιζε να έχει, ο Jimmy πολύ συχνά τον παρακολουθούσε, τον ακολουθούσε ακόμη και μέχρι το σπίτι του. Πολλές βραδιές, ο Jimmy καθόταν στεκόταν κάτω από το διαμέρισμα του Brando, κοιτούσε πάνω στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και περίμενε να σβήσουν τα φώτα μέχρι να μείνει μόνος του στο δωμάτιο”.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!