Γνωρίστε τον καλλιτέχνη που δημιουργεί εκπληκτικούς 3D μυώδεις άνδρες

23/11/2017
από

Ο Άλεξ Μπρόννινγκς, γνωστός ως Albron, είναι Γάλλος εικονογράφος και καλλιτέχνης Υ/Η που λατρεύει να σχεδιάζει υπέροχους μυώδεις άνδρες.

Ο 43χρονος καλλιτέχνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη δυτική Γαλλία. Σήμερα ζει στο Παρίσι.

Ο ίδιος αναφέρει στο GSN ότι σπούδασε στο σχολείο Beaux-Art στη Νάντη:

«Ήταν μια πολύ παραδοσιακή σχολή τέχνης, δεν είχε τίποτα για την ψηφιακή απεικόνιση και για το 3D… Ε, ήταν τέλη της δεκαετίας του ’90, οπότε το 3D δεν ήταν και τόσο γνωστό ή προσιτό! Ξεκίνησα να μαθαίνω να δουλεύω σε 3D το 2010 κατά τη διάρκεια της κρίσης, όταν οι περισσότεροι από τους πελάτες μου σταμάτησαν τις δραστηριότητές τους» .

Σήμερα, εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνολογία του 21ου αιώνα: “Σχεδιάζω τους άντρες μου στο Zbrush και κάνω τις ανακρίσεις μου χρησιμοποιώντας το λογισμικό 3D Blender. Τα ρούχα δημιουργούνται σε λογισμικό που ονομάζεται Marvelous designer.” 

«Το να είσαι σέξι δεν είναι μόνο να έχεις ένα μυώδες σώμα» , δηλώνει συμπληρώνοντας ότι πάντα του άρεσαν οι μύες, αλλά οι άνδρες που έχουν κάτι περισσότερο από αυτό τον ενδιέφεραν τελικά πραγματικά.

«Με ελκύουν οι μεγαλόσωμοι άνδρες. Οι χαρακτήρες μου είναι γελοιογραφίες, αποτελούν υπερβολές της φαντασίας μου. Το να είσαι σέξι δεν είναι μόνο να έχεις ένα μυώδες σώμα. Είναι μία ολόκληρη στάση και συμπεριφορά. Και μου αρέσουν οι άνδρες με προσωπικότητα, κι ειδικά όταν έχουν χιούμορ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άντρες μου χαμογελούν και μοιάζουν καλά παιδιά!
Δες και αυτό!