Γιάννης Μπέζος: “Τα ίδια έλεγαν και τότε που κάναμε τους Απαράδεκτους…”

05/10/2015

Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη και ο Γιάννης Μπέζος μιλά για τη συμμετοχή στο σειρά του Alpha “Μη με σκας” και συγκεκριμένα για τον gay ρόλο που θα υποδυθεί…

“Νομίζω ότι οι θεατές είναι έτοιμοι να δεχτούν κάτι εάν αυτό τους μιλάει αληθινά. Πολλές φορές οι θεατές φοβούνται τέτοιες καταστάσεις γιατί θα τους επηρεάσουν και καλά ή θα επηρεάσουν τα παιδιά. Τα παιδιά δεν επηρεάζονται τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Είναι πιο υποψιασμένα από εμάς τους παλαιότερους. Ξέρετε στην εποχή μας αυτά νομίζω ότι είναι ταμπού πιο πολύ που απασχολούν εμάς που θα ασχοληθούμε με αυτό, παρά τους θεατές. Τα ίδια λέγαν και τότε που κάναμε τους «Απαράδεκτους» και έχουν περάσει 25 χρόνια…”

https://youtu.be/VagCWz7VsK8

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!