Γιάννης Μπέζος: “Ναι στο σύμφωνο συμβίωσης, όχι στον γάμο”

13/10/2015

Την άποψη του για το σύμφωνο συμβίωσης αλλά και για τους gay γάμους ανέπτυξε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό του Ant1, με αφορμή τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί και στην οποία θα υποδύεται έναν gay χαρακτήρα.

“Τον γάμο δεν το καταλαβαίνω, το σύμφωνο συμβίωσης το καταλαβαίνω. Έχει ένα νομικό θέμα. Τώρα του γάμου… Σαν εικόνα γίνεται λίγο εκμεταλλεύσιμο… Δηλαδή όπως κάνει κάποιος έναν γάμο και τον προβάλλει λες και είναι η επανάσταση του 1821 ,το ίδιο πράγμα δεν μου αρέσει να γίνεται και με τους gay. Δεν έχω εμμονή σ΄αυτό, αλλά με το σύμφωνο συμβίωσης συμφωνώ απόλυτα…”

Επίσης, σχολιάζοντας τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί στη σειρά, ανέφερε:

“Μην φανταστεί κανείς ότι θα δει κανείς αυτό που ξέρουμε σαν gay συμπεριφορά, σαν καρικατούρα ή κάτι τέτοιο, απλώς είναι μια συμβίωση δύο ανθρώπων οι οποίοι είναι gay…”

Οι δηλώσεις του Μπέζου σχολιάστηκαν και από το πάνελ της εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει και ο ίδιος θετικός προς το σύμφωνο, αλλό όχι με την ιδέα του γάμου, μιας και όπως υποστηρίξε οι gay έχουν ένα πιο αντισυμβατικό τρόπο ζωής.

https://youtu.be/GNcfZp7VoLg?t=197

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!