Πέντε κορίτσια και πέντε αγόρια αφήνουν την πόλη για να ζήσουν κοινοβιακά σε ένα σπίτι στην εξοχή. Επανεφεύρεση της ελληνικής οικογένειας με glitter, neon φώτα και ψυχή.

Αργυρός Αλέξανδρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και υποψηφιότητες για Βραβεία Ίρις Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και Πρωτότυπης Μουσικής, για το σέξι και δροσερό ντεμπούτο του Νίκου Πάστρα.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του Νίκου Πάστρα θα γίνει την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 21:00 στο θερινό σινεμά Ριβιέρα. Το ANTIVIRUS εξασφάλισε δυο διπλές προσκλήσεις για να είστε από τα πρώτα άτομα που θα τη δούνε στην Αθήνα. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό πάτα εδώ

Mετά την προβολή ακολουθεί πάρτυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3) με DJ set από Nalyssa Green, Mazoha, Veslemes, The Boy, Νίκο Πάστρα.

Η ταινία Θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τη Πέμπτη 25 Μάιου.

Δείτε το τρέιλερ:

Σύνοψη
Τα Μπάσταρδα έχουν αφήσει την πόλη μόνη της. Στην εξοχή το νέο τους σπίτι μυρίζει μόνο καλοκαίρι. Πέντε κορίτσια και πέντε αγόρια ζούνε εδώ και τώρα για το τώρα. Εδώ δε πλησιάζει κανείς, εδώ όλοι φυλάνε, σκοπιά, φιλάνε ο ένας τον άλλον, παίζουν τους νεκρούς. Είναι ακόμα παιδιά. Είναι τα δικά σας παιδιά. Τα δικά μας μπάσταρδα.

Πρωταγωνιστούν: Ναταλία Swift, Ζαχαρίας Γουέλα, Αφροδίτη Καποκάκη, Εριφύλη Κιτζόγλου, Χριστίνα Κυπραίου, Μάριο Μπανούσι, Γιώργος Μπουφίδης, Κατερίνα Νταλιάνη, Χρήστος Πούλος-Ρένεσης, Γιάννης Τομάζος, Michele Valley, Μαρία Καλλιμάνη, Γιάννης Κοκιασμένος, Νίκος Κουρής, Μπάμπης Μακρίδης, Γιούλα Μπούνταλη, Αργύρης Ξάφης, Εύη Σαουλίδου, Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, Σύλλας Τζουμέρκας
Σκηνοθεσία: Νίκος Πάστρας
Τραγούδια: Μazoha

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στο Cinobo.