Επικαλέστηκε τον Χίτλερ για να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στα gay δικαιώματα

14/03/2015
dikaiomata-omofulofilon-perou
Μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας του Περού διαδήλωσαν πριν το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης συζητηθεί από επιτροπή του κοινοβουλίου της χώρας. Τελικά η πρόταση απορρίφθηκε

«Διάβασα το “Ο Αγών μου” του Χίτλερ και σε κάποια σημεία έχει δίκιο, διότι κάποιες μορφές συμπεριφοράς ενθαρρύνουν ιδιαίτερες νοοτροπίες».

Τα λόγια του Χίτλερ επικαλέστηκε ένας Περουβιανός βουλευτής Ρούμπεν Κοντόρι Κούζι για να εξηγήσει για ποιο λόγο ψήφισε κατά της θεσμοθέτησης του συμφώνου συμβίωσης για τα ζευγάρια του ίδιου φύλου.

«Η ομοφυλοφιλία είναι κατά το μάλλον ή ήττον μια κακή συμπεριφορά», έκρινε ο κ. Κούζι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arroba radio, εξηγώντας με αυτό τον τρόπο για ποιο λόγο ψήφισε κατά του συμφώνου συμβίωσης για τα άτομα του ίδιου φύλου, πρόταση που απορρίφθηκε αυτή την εβδομάδα από επιτροπή του κοινοβουλίου του Περού έπειτα από έντονη συζήτηση.

«Το πλύσιμο των ρούχων, το σιδέρωμα, το μαγείρεμα είναι δραστηριότητες που ανήκουν αποκλειστικά στο ένα φύλο», συνέχισε ο βουλευτής.

Ακόμη ο κ. Κούζι είπε ότι οι γυναίκες γίνονται λεσβίες «από μνησικακία».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!