Ένα ερωτικό γράμμα για κάθε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο εκεί έξω

09/04/2020
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Queer Songbook Orchestra (QSO) κυκλοφόρησε ένα ερωτικό animation αφιερωμένο σε όλα τα ΛΟΑΤ+ άτομα που παλεύουν με τον εαυτό τους και την κοινωνία.

Η σύλληψη της ιδέας και η σκηνοθεσία του “Reach the Sky” ανήκει στο Daniel Sterlin-Altman και σε μια μεγάλη δημιουργική ομάδα. Το τραγούδι που ακούγεται αποτελεί διασκευή του We’ll Reach the Sky Tonight, της διάσημης τραγουδίστριας Rita MacNeil.

Το βίντεο παρακολουθεί τρία πρόσωπα σε ένα road trip, που αναγκάζονται να χωρίζουν. Στο δρόμο τους έρχονται αντιμέτωπα με την ιστορία τους, την ντροπή αλλά και τον queer έρωτα, για να καταλήξουν και πάλι όλα μαζί.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!