Δύο έφηβα άτομα φέρεται να δολοφόνησαν το τρανς κορίτσι στη Βρετανία

0
302
Ένα αγόρι και ένα κορίτσι κατηγορούνται για τη δολοφονία της 16χρονης τρανς κοπέλας Brianna Ghey, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε ένα πάρκο στην πόλη Γουόρινγκτον της Βρετανίας.

Η άψυχο σώμα της μαθήτριας βρέθηκε σε ένα μονοπάτι του Linear Park το Σάββατο.

Το αγόρι και το κορίτσι, και οι δύο 15 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο τη Δευτέρα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η δολοφονία της διερευνάται ως πιθανό έγκλημα μίσους και ότι δόθηκε παράταση 30 ωρών για να ανακρίνουν τους δύο υπόπτους.

Η αστυνομία του Cheshire είπε στο PinkNews ότι «δεν έχει ενημερωθεί για τυχόν προηγούμενες αναφορές ή απειλές εκφοβισμού σε σχέση με την Brianna».

«Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, συμπεριλαμβανομένου του εάν πρόκειται για έγκλημα μίσους», ανέφερε σε δήλωσή της. «Συνεχίστε να αποφεύγετε τις εικασίες στο διαδίκτυο και να είστε επιφυλακτικοί όσον αφορά στην κοινοποίηση παραπληροφόρησης σχετικά με την υπόθεση».

Αγρυπνίες έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για τη μνήμη της Brianna, με πολλές άλλες προγραμματισμένες την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε μια δήλωσή τους, η οικογένεια της Brianna Ghey είπε ότι ήταν μια «αγαπημένη κόρη, εγγονή και αδερφή».

 «Η Brianna ήταν όμορφη, πνευματώδης και αστεία».

«Η απώλεια της νεαρής της ζωής άφησε μια τεράστια τρύπα και γνωρίζουμε ότι οι δάσκαλοι και οι φίλοι που την γνώριζαν αισθάνονται το ίδιο».