Ο Arthur Ozerov ή αλλιώς Aura the Drag Queen άρχισε να υπηρετεί στον ουκρανικό στρατό πριν από σχεδόν δύο μήνες, έχοντας υπηρετήσει τόσο τον ρόλο της ως drag queen στο Κίεβο όσο και ως μελισσοκόμος, κατά τη διάρκεια της ειρήνης.

Ένας μελισσοκόμος και drag queen από την Ουκρανία αποφάσισε να καταταγεί στο στρατό για να πολεμήσει τους Ρώσους εισβολείς.

Ο Arthur Ozerov έχει περάσει τα τελευταία χρόνια κάνοντας drag show σε σκηνές του Κιέβου με το καλλιτεχνικό όνομα AuRa.

Όταν δεν ήταν επί σκηνής, ο 32χρονος ήταν απασχολημένος με τη φροντίδα των μελισσών του.

Όπως συνέβη με πολλούς ανθρώπους στην Ουκρανία, η ρωσική εισβολή στα τέλη Φεβρουαρίου άλλαξε εντελώς τη ζωή του Άρθουρ.

Τώρα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο Άρθουρ μπορεί να τον δει κανείς να φοράει στολή παραλλαγής, αφού κατατάχθηκε για πρώτη φορά στον στρατό στις αρχές Μαρτίου.

Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε μέρος στη μάχη κατά των Ρώσων εισβολέων, δήλωσε στο LGBTQ Nation: «Αγαπώ τη χώρα μου. Ως εκ τούτου, αποφάσισα ότι πρέπει να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσω με κάποιον τρόπο.

Δεν μπορώ απλά να κάθομαι στο σπίτι και να βλέπω πώς σκοτώνονται άνθρωποι, πώς καταστρέφονται σπίτια.»

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.