«ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ» του Γιώργου Αγγελίδη στο Θέατρο Βαφείο

20/02/2017
από

Το έργο παρουσιάζει την ιστορία δύο ερωτευμένων ανδρών σ’ έναν κόσμο, που έμαθε να κάνει πόλεμο και όχι … έρωτα…

Ο Αδάμ μεγάλωσε με την φράση «τι θα πει ο κόσμος» και με μια μητέρα «παλαιών αρχών», να παρεμβαίνει στη ζωή του. Με οδηγό τον έρωτα κάνει την προσωπική του επανάσταση και σπάει τον ασφυκτικό κλοιό της οικογένειας, καταρρίπτοντας τις αναστολές, κρατώντας τις ενοχές.

Η συνάντηση του με το Μάνο θα αποβεί μοιραία. Η ευτυχία όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ. Η πραγματικότητα συνθλίβει το όνειρο. Το τέλος καραδοκεί. Οι δύο εραστές μένουν μετέωροι ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει».

«ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ»… Ένα σύγχρονο, κοινωνικό έργο του Γιώργου Αγγελίδη που θα μπορούσε να είναι αληθινή ιστορία.

Ο Βαλεντίνος Τσίλογλου επιχειρεί μια ελεύθερη κατάδυση στο πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Αγγελίδη, αναδεικνύοντας με τη σκηνοθετική του ματιά την ευαισθησία της αγριότητας, διανθισμένη με κωμικές ανάσες.

Στόχος της παράστασης είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας από την κοινωνία και πιο συγκεκριμένα από την ίδια την οικογένεια, που αποτελεί τον πρώτο και βασικότερο πυρήνα διαμόρφωσης και εκπαίδευσης του ανθρώπου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Γιώργος Αγγελίδης, Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Βαλεντίνος Τσίλογλου, Επιμέλεια Κίνησης: Λυδία Ορφανουδάκη, Επιμέλεια σκηνικού: Under Construction at Athens, Βοηθός Σκηνοθέτη: Όλγα Λουπάκη, Φωτισμοί: Βαλεντίνος Τσίλογλου, Φωτογραφία – Σχεδιασμός αφίσας: Κωστής Λέπουρης, Μακιγιάζ Φωτογράφισης: Μαριτάζια Κατσιμήγκου, Μουσική επιμέλεια – Ηχητική επεξεργασία: Pit Νικολογιάννης – Βαλεντίνος Τσίλογλου, Παραγωγή: ΕΚΚΥΚΛΗΜΑ Ε.Π.Ε., Οργάνωση Παραγωγής/ Επικοινωνία: «The Clap Project»

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Νικόλας Γεωργανής, Νατάσα Παπαδάκη, Λούλα Τριανταφύλλου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Φιλική Συμμετοχή: Όλγα Λουπάκη

Θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής  
Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115 (Μετρό Κεραμεικός)

Πρεμιέρα: Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Πέμπτη, στις 21:15   

Διάρκεια: 90’
Εισιτήρια: 12 € και  8 € (μειωμένο για φοιτητές και ανέργους)
Ατέλειες: 5 €
Ειδικές τιμές εισιτηρίων για συλλόγους και γκρουπ.

Κρατήσεις: 2103425637, 6936159129
Δες και αυτό!