Διαζύγιο για τον Ricky Martin και τον σύζυγό του Jwan Yosef

07/07/2023
από
Μετά από 6 χρόνια γάμου, ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef αποφάσισαν από κοινού να πάρουν διαζύγιο. 

«Αποφασίσαμε να λήξουμε τον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας τις εμπειρίες μας ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια», είπαν σε μια κοινή δήλωση στο περιοδικό PEOPLE.

«Η μεγαλύτερη μας επιθυμία τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση βασισμένη στην ειρήνη και τη φιλία ώστε να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε από κοινού τα παιδιά μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο», δήλωσαν.

Ο μουσικός και ο Yosef γνωρίστηκαν στο Instagram το 2015 και έγιναν ζευγάρι μετά την πρώτη τους προσωπική επαφή στο Λονδίνο. Αργότερα δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στην εκδήλωση amFAR Inspiration το 2016.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στο τέλος του 2017 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά: μια κόρη, την Lucia, που γεννήθηκε το 2008, και έναν γιο, τον Renn, που γεννήθηκε το 2019. Ο Martin είχε ήδη δύο παιδιά, τα δίδυμα Matteo και Valentino, που γεννήθηκαν το 2008, και που μεγαλώνει μόνος του.

Ο Martin είναι ένας παγκοσμίου φήμης ερμηνευτής, γνωστός για τη σειρά των επιτυχημένων singles του στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του ’00, συμπεριλαμβανομένου του “She Bangs” και του προαναφερθέντος No. 1 hit “Livin’ la Vida Loca”, ενώ ο Yosef είναι ένας Σουηδός καλλιτέχνης που έχει έχει κάνει εκθέσεις σε όλη την Ευρώπη.
Δες και αυτό!