Εάν παρακολουθείς τη σειρά Family Guy, τότε γνωρίζεις ήδη ποιος είναι ο Bruce.

Πρόκειται για τον χαρακτήρα με τη ψηλή φωνή, που πάντα μιλά για τον μακροχρόνιο φίλο του Jeffrey ενώ αρκετά συχνά επαναλαμβάνει τη φράση “Oh nooooo!”.

Μετά πολλά χρόνια, λοιπόν, ο Bruce παίρνει το επεισόδιο που του αξίσει για να ζήσει τον έρωτά του με τον σύντροφό του, Jeffrey.

Στο έκτο επεισόδιο της 19ης σεζόν με τίτλο “Meg’s Wedding”, ο Bruce κάνει coming out και παντρεύονται τελικά τον Jeffrey.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Μeg δεν μπορεί να βρει ραντεβού στον σχολικό χορό o Bruce συμφωνεί να βγει μαζί της. Η Μeg αρνείται να πιστέψει την οκογένειά της ότι ο Bruce μάλλον δεν είναι straight και συνεχίζει να βγαίνει μαζί του με τη σύμφωνη γνώμη των συντηρητικών γονιών του Bruce, που θέλουν να είναι με μια γυναίκα. Έτσι οι δύο τους καταλήγουν να αρραβωνιάζονται.

Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους, η Μeg τελικά καταλαβαίνει ότι ο Bruce συμφωνεί μόνο να την παντρευτεί, ώστε να πάρει την έγκριση από τους γονείς του. ‘Ετσι η Μeg διακόπτει τον γάμο έτσι, ώστε αυτός και ο Jeffrey να μπορούν να είναι μαζί. Προτρέπει τον Bruce να πει την αλήθεια στους γονείς του,και μετά από χρόνια πονηρών αναφορών και αστείων, ο Bruce τελικά λέει τις λέξεις “Είμαι γκέι!” στην οθόνη.

Στο τέλος του επεισοδίου, ο Bruce και ο Jeffrey παντρεύονται σε ένα πάρκινγκ (δεν μπορούσαν να παντρευτούν στην εκκλησία) με τον Peter να διοργανώνει την ένωσή τους και την υπόλοιπη οικογένεια του Griffin και τους φίλους τους να τους παρακολουθούν και να πανηγυρίζουν.