Η Calvin Klein κυκλοφόρησε τη συλλογή Pride Month 2022 και παρουσίασε τη σχετική καμπάνια με τίτλο “This Is Love”, εμπνευσμένη από τις οικογένειες που φτιάχνουμε κατ’ επιλογή.

Στην καμπάνια της Calvin Klein “This Is Love” περιλαμβάνονται κομμάτια ένδυσης (μπλουζάκια, κάλτσες, σορτς και μια ουδέτερη ως προς το φύλο διαφανή φούστα), με μοντέλα όπως ο θρυλικός John Waters και ο μουσικός Snail Mail.

Οι τιμές της συλλογής κυμαίνονται από 9 έως 140 λίρες και είναι πλέον διαθέσιμη για αγορές στο calvinklein.co.uk και calvinklein.us.

Και jockstraps

Δεν θα ήταν μια συλλογή Calvin Klein Pride χωρίς κάποια εσώρουχα περιορισμένης έκδοσης.

Φέτος περιλαμβάνει κορμάκια, μπραλέτες, jockstraps, στρινγκ, σλιπ μπικίνι και άλλα σε χρώματα που είναι εμπνευσμένα από τη σημαία Progress Pride.

Είναι διαθέσιμα σε Μαύρο για την ομορφιά, Καφέ για τη δύναμη, Ροζ για το σεξ, Πορτοκαλί για τη θεραπεία, Κίτρινο για το φως του ήλιου, Μαύρο για την αρμονία, Λευκό για το μη δυαδικό, Τυρκουάζ για τη μαγεία και Μπλε για τη γαλήνη.

Αυτές οι αποχρώσεις είναι συνυφασμένες στη σειρά εσωρούχων Reimagined Heritage “για να συμβολίσουν τη διασταύρωση των σεξουαλικοτήτων, των ταυτοτήτων φύλου και των χαρακτηριστικών φύλου”.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι συγκέντρωσε φέτος 400.000 δολάρια για την υποστήριξη οργανώσεων που αγωνίζονται για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Εκτός από την εκστρατεία “This Is Love”, η εταιρεία θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την PFLAG National και το Transgender Law Center για την υποστήριξη της εκπαίδευσης, της ένταξης και της δικαιοσύνης των LGBTQ+.

Επιπλέον, η Calvin Klein Australia συνεργάζεται με την BlaQ Aboriginal Corporation για την υποστήριξη της LGBTQ+ κοινότητας των Αβοριγίνων και των Νησιών Torres Strait.

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.