Αυτό είναι το καστ του “Class”, της ινδικής έκδοσης του “Élite” 

05/10/2022
από
Class, Elite
Class, Elite

Το “Élite” του Netflix αποκτά μια ινδική προσαρμογή με τίτλο “Class”. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.  

Το Netflix ανακοίνωσε το “Class” κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας εκδήλωσης με την ονομασία Tudum, η οποία έλαβε χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2022. Αυτή η νέα σειρά θα είναι μια άμεση προσαρμογή του “Élite”, αλλά ορισμένοι χαρακτήρες και ιστορίες μπορεί να διαφέρουν από την αρχική σειρά, λόγω πολιτισμικών διαφορών. Πάντως, το τρέιλερ έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι το “Class” θα είναι queer-inclusive, όπως και το “Élite”. 

Η ιστορία του “Class” τοποθετείται σε ένα σχολείο, που ονομάζεται Hampton International, στο Νέο Δελχί, και ακολουθεί τρία νεαρά άτομα, στο πολύ πολυτελές αυτό ίδρυμα. Στο βασικό καστ θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Gurfateh Pirzada, Anjali Sivaraman, Ayesha Kanga, Chayan Chopra, Chintan Rach, Cyaawal Singh, Madhyama Segal, Moses Koul, Naina Bhan, Piyush Khati και Zeyn Shaw. 

 Όπως ήταν αναμενόμενο για μια προσαρμογή του “Élite”, οι χαρακτήρες στο “Class” είναι όλοι πολύ ελκυστικοί. Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα ονόματα, το υπόβαθρο και τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς των χαρακτήρων εξακολουθούν να φυλάσσονται κρυφά, αλλά το τρέιλερ παρουσιάζει πολλά δράματα και σκηνές με ατύχημα. 

Δείτε τους πρωταγωνιστές και το τρέιλερ της σειράς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chayan (@chayanchopra)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moses Koul (@moseskoul)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeyn (@zeynshaw)
Δες και αυτό!