Από πρωταγωνιστής ταινιών γκέι πορνό σε πρωταθλητή (σκληρής) πυγμαχίας

0
6286
Ένας straight πορνοστάρ που έγινε γνωστός πρωταγωνιστώντας σε ερωτικές σκηνές με άλλους άντρες, μίλησε για την απόφασή του του στο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στις πυγμαχία γυμνών αρθρώσεων (χωρίς γάντια).

Ο Dan McGraffin είχε κάνει πολλά πράγματα στη ζωή του. Ξεκίνησε την καριέρα του στο στρατό, ενώ συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών. Όταν βγήκε από τη φυλακή, αποφάσισε να εγκαταλείψει τα ναρκωτικά και ασχολήθηκε με τον μόντελινγκ και τις ερωτικές ταινίες.

Ο 34χρονος Dan, μιλώντας στο Anything Goes with James English podcast, αποκάλυψε πώς η δουλειά του αυτή περιόρισε αρχικά την αγωνιστική του καριέρα.

«Το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου είναι να μάθω να μην δίνω σημασία στο τι πιστεύουν οι άνθρωποι», τόνισε.

«Με πλησίασε κάποιος για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ για ένα γκέι πορνό περιοδικό και μου πρόσφερε 750 λίρες, οπότε είπα “ναι εντάξει”».

Ο Dan στη συνέχεια άρχισε να κάνει διάφορα πράγματα μπροστά στην κάμερα για την ευχαρίστηση άλλων ανδρών, ώσπου κατέληξε να παίζει σε ταινίες πορνό με άλλους άνδρες, παρά το γεγονός ότι δεν προσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος.

Μη ικανοποιημένος με την σταδιοδρομία του, ο Dan αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την BKB, την επίσημη πλατφόρμα για bare knuckle fighting.

Παραδέχτηκε ότι χρειαζόταν να ξεπεράσει ένα τεράστιο στίγμα για να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής

Λόγω της καριέρας του ως γκέι πορνοστάρ, ο Dan παραδέχτηκε ότι δεν τον έπαιρναν στα σοβαρά.

«Γελούσαν μαζί μου και με αποκαλούσαν το “το γκέι αγόρι”», θυμάται. Παράλληλά, όμως, η δημοσιότητα που είχε αποκτήσει ως πορνοστάρ τον βοήθησε να γίνει γρήγορα γνωστός ρινγκ.

«’Ολοι ήξεραν ακόμα ποιος ήταν ο Dan McGraffin. Ήταν ο Dan McGraffin επειδή ήταν ο αυτός έκανε σεξ με άλλους άνδρες.»

Τελικά, αφού συμμετείχε σε αρκετούς αγώνες, ο Dan κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να νικήσει τον κάτοχο του παγκόσμιου τίτλου Daniel Lerwell.

«Όλοι υπέθεσαν ότι δεν μπορούσα να αναμετρηθώ επειδή έκανα γκέι πορνό. Πίστευαν πως δεν ήταν κάτι αντρικό. Ήταν απλώς στενόμυαλοι», πρόσθεσε.

Ο Dan έχει καθιερωθεί πλέον στον χώρο, ενώ παράλληλα βγάζει αρκετά χρήματα μέσα από το OnlyFans.

«Κάνω χαμό το OnlyFans», ανέφερε. «Αυτό είναι το εισόδημά μου τώρα, είναι το OnlyFans, και δεν δίνω δεκάρα για το τι έχει να πει κάποιος για το πώς βγάζω τα χρήματά μου».