Σε αυτό το τεύχος δέκα διάσημα πρόσωπα ενώνουν τη φωνή τους με τη δική μας!

ΑΝΤΙVIRUS MAGAZINE 113 cover

Με τις δημοσιογραφικές εκπομπές και τα τηλεοπτικά πάνελ να έχουν γεμίσει με προσωπικότητες που εναντιώνονται στα δικαιώματά μας, καλέσουμε δέκα -δικά μας- διάσημα πρόσωπα να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας και να εξηγήσουν γιατί η Ελλάδα πρέπει να ψηφίσει την ισότητα στον γάμο, αλλά και γιατί στον αγώνα για ισονομία πρέπει να είμαστε όλ@ μαζί!

Παράλληλα, ανοίγουμε τις εφαρμογές και συζητάμε με τους χρήστες τους για το sex dating στην Ελλάδα του σήμερα, ενώ ανταλλάζουμε απόψεις με τον Δημήτρη Σαμόλη με αφορμή το πρώτο του θεατρικό έργο.

Καλωσορίζουμε, τέλος, τον Γιώργο Καπουτζίδη, ως guest editor του τεύχους.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις γνωστές μας στήλες μόδας, πολιτισμού, υγείας κλπ.

Δείτε τα σημεία διανομής που μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ  

Τα ενήλικα άτομα που επιθυμούν να λαμβάνουν κάθε δίμηνο, στο χώρο τους, την έντυπη έκδοση του περιοδικού ANTIVIRUS, μπορούν να  επιλέξουν την συνδρομητική υπηρεσία πατώντας εδώ.

Εditorial 113

Θα ήθελα να σας γράψω κάτι ευχάριστο και κάτι που να επισημαίνει το πόσο ιστορικές είναι οι μέρες που διανύουμε. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι ιστορικές. Η Ελλάδα, αυτή η συντηρητική και βαθιά θρησκόληπτη χώρα, θα ψηφίσει την ισότητα στον γάμο. Ή καλύτερα τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί η ισότητα δεν κάνει διακρίσεις, σε αντίθεση με το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί. Ακόμη κι έτσι, όμως, είναι σημαντικό. Δε θέλω, ωστόσο, να σας μιλήσω γι΄αυτό. Πιο πολύ θέλω να σας μιλήσω για το κόστος. Για το κόστος που πληρώνουμε όλα εμείς τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα τους τελευταίους μήνες. Είναι αστείο αν το σκεφτείς. Χρόνια τώρα στερούμαστε τα βασικά μας δικαιώματα, πληρώνοντας με τις ζωές μας το κόστος του πολιτικού και κοινωνικού συντηρητισμού. Και τώρα που ήρθε η στιγμή να απαλλαγούμε κάπως από αυτόν τον συντηρητισμό, πρέπει να πληρώσουμε και πάλι. Αυτή τη φορά με την ψυχική μας υγεία, ακούγοντας τον κάθε φοβικό και ανενημέρωτο πολιτικό, παπά, δημοσιογράφο και δημόσιο πρόσωπο να μας παρουσιάζει ως το τέρας του παραμυθιού. Και πρέπει και πάλι εμείς, μόν@ μας, να βρούμε τη δύναμη να περισώσουμε τον ψυχισμό μας, να πληρώσουμε τα σπασμένα, να καλύψουμε το κόστος. Εμείς, όχι αυτοί. Εμείς που επιβιώνουμε, που αγωνιζόμαστε, που προσπαθούμε. Εμείς που καταφέρνουμε και που από ό,τι φαίνεται ξέρουμε να γράφουμε ιστορία. Εμείς και όχι αυτοί! Να το θυμάστε αυτό!

Βασίλης Θανόπουλος