Αλέξης Πατέλης: «Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ τη δίκη του»

0
433

Στην Καθημερινή της Κυριακής μίλησε ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, αποκαλύπτοντας πως ο Κ. Μητσοτάκης έχει γνωριστεί με τον σύζυγό του.

«Ο Πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγο μου όπως κι εγώ την δική του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο προϊστάμενος στο Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού τα τελευταία 27 χρόνια εργαζόταν ως οικονομολόγος και αναλυτής στον χρηματοπιστωτικό τομέα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα.

O κ. Πατέλης τόνισε, επίσης, πως «ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η αποδοχή των άλλων, είναι δείγμα θετικό».

Υ.Γ. Αυτό βέβαια που μας δεν μας εξηγεί ο κ. Πατέλης είναι πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται αυτόν τον “σεβασμό”, όταν τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και το κόμμα που ηγείται, δεν έχουν κάνει τίποτα για να στηρίξουν αυτή τη διαφορετικότητα. 

Όταν το προνόμιο των γκέι ανδρών γίνεται επικίνδυνο

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!